bkb35 melda1507 o hepimiz için aynı canım mesela ben 6 ekimde adet gördüm 21 ekimde hamile kaldım sadece o gece ilişki oldu. Hamilelik son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor 6+3 görünüyor ama aslında 4+3 o yumurtlama için hazırlanan dönemi de hesaba katıyorlar
ozlemyilmaz60 Son adet tarihine göre hesaplamalısın canım doktorlar da çünkü o şekilde hesaplıyorlar ben de üçüncü gebelikimi öğrendiğimde yaklaşık sekiz haftalıktı ve b tam 72.000 küsürlerde çıkmıştı
melda1507 ozlemyilmaz60 ya evet haklısınız şimdi öyle bakınca tam doğru çıkıyor o zaman ben 6 hafta 4 günlük hanileyim ve beta bu haftaya göre normal içim rahatladı
ru_a6 melda1507 ikiz olsa bile haftasına göre imkansız ben 9.haftada öğrendiğinde betam 33.000 sizin bu haftada bu kadar yüksek çıkması imkansız
melda1507 ru_a6 kişiden kişiye değişiyor sanırım çünkü başkaları normal yazmış , doktorda dediki 7. hafta başlangıcında bu seviyede olurmuş
Havin49_ melda1507 yanlış görmüşsündür ve metal ettiğin büyük ihtimalle çoğul gebelik ama beta ile belli olmaz
melda1507 Havin49_ Doktorum kendi söyledi rakamı bende kendim girip baktım , net bir rakam olmasa ve hemşirelerle bu konuda şüphe oluşmasa zaten buraya yazmazdım
kibarsaygici melda1507 normal canım benimde değerlerim yüksek çıkmıştı korkulacak bişi yok için rahat etmesi için 2. Doktor da edin kendine biri özelde biri devlette olsun mesela ama kişiden kişiye değişir doktor neden şaşırdı anlamadım
kibarsaygici melda1507 canım forum bölümündeki üç çizgiden resim yükleme bölümü var ordan yüklesene sonuçlarını bi
nesivar melda1507 benim 2 günde bir 3 katına cıkıyordu 2 değl ama tek gebelik 🤰 bunu da ilk defa duydum bu kadar fazla