Masmavi- melikeyimmmmm hafta ilerledikçe hareket kabiliyeti de zorlaşıyor çantayı hazırladıktan sonra hafta hafta habalandırırın eğer koku hissedersem tekrar yıkarım en azından he alıp edeceğimiz belli olur
melikeyimmmmm Masmavi- evet doğru, aynı hafta ve günde olduğumuz için soruyorum bacak aranızda vajina kemikleriniz falan ağrıyor mu birde bazen bebek haraket ettikçe vajinaya bıçak saplanması gibi ağrılar bazen kısa süreli adet sancıları falan
Masmavi- melikeyimmmmm adet haftama denk gelince çok fena oluyor ağrılarım ama bir kaç gündür bacak, kol kaslarım aşırı ağrılarım oluyor
Papatyaaam1 Masmavi- son 20 hıc dogcak gıbı degıl hergun canımdan can gıdıyor bacak ve çatı agrıskndan ama yok banamısın demıyor çocuk
Masmavi- Papatyaaam1 merdiven in çık yapıyormusunuz o kanala indiriyor diyorlar ama bilemiyorum her insanda aynı etki oluyor mu
ElaEge Masmavi- son 56 gerçekten bi an önce geçsin istiyorum sonra da az daha uyu çok yorulcaksın zaten diyip vazgeçiyorum😂
Papatyaaam1 Masmavi- yok bacım yapmadığım şey kalmadı 35 ten bu yana hurma yedım pilatese oturuyorum merdıven ındım aksak yürüdüm yer sıldım Evı komple 3 gündür ındırıp kaldırıyorum sıcak suya gırıyorum günde 2 kere sıcak suya da oturdum yok çocuğa hak vermeye başladım artık doğup napıcak
ElaEge Masmavi- benim gece uyumam imkansız gibi bişi tüm kemiklerim ağrıyor o yüzden kızımla gündüz uykusu yapıyoruz mis gibi😂 Allahım hayırlısıyla atlatalım ya yardımcımız olsun
nurssmom Masmavi- evet insan her an gelebilirmiş gibi hissedip strese giriyor bizimde son 39 bakalım ne zaman gelicek, sağlıkla kavuşalımda zamanın hiç bir önemi yok
aselinannesi38_ Masmavi- son 163 uygulamaya göre ama sezeryan olucak birde erken doğum olacak dedi Dr bakalım ne zaman gelir paşa
Masmavi- aselinannesi38_ erken doğum olma nedeni nedir acaba sezeryan genelde 37-38. Haftalarda yapılıyor