Masmavi- Doğum yaklaştıkça vakit geçmiyor sanırım riskli gebelik oluncada her an doğuracakmış gibi tedirgin oluyorum sizde durumlar nasıl son 55 gün kaldı benim
ylnydgd Masmavi- 91 kaldı ama sezaryen istiyorum 80 falandır sanırım. Hızlıca geçsin zaman da hamilelik bitsin istiyorum. Sağ salim kucağımıza alalım inş
melikeyimmmmm Masmavi- Bende son 55 gün kaldı 🥹 Biraz heyecanlı biraz korku dolu geçiyor günler benim ikinci doğum olacak, siz çantanızı hazırladınız mı acaba erken mi ben hazırlamayı düşünüyorum da
Masmavi- Nessozz sağ salim şekilde kucağınıza alın inşAllah artık bebişiniz ne zaman isterse o zaman gelecek 😄
Masmavi- melikeyimmmmm şu an evde değilim o yüzden hazırlayamadım 33. Haftamda hazırlamayı planlıyorum erken doğum riskim olduğundan kaynaklı hazırlıklı olmakta fayda var bence
ikiprensesannesi___ Masmavi- son 72 bian önce bitsin istiyorum artık rahat uyumayı özledim özellik bu hafta artik zorlanmaya başladim
ikiprensesannesi___ Masmavi- evet bide ekstra bebeler de olunca daha zor Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Masmavi- melikeyimmmmm hafta ilerledikçe hareket kabiliyeti de zorlaşıyor çantayı hazırladıktan sonra hafta hafta habalandırırın eğer koku hissedersem tekrar yıkarım en azından he alıp edeceğimiz belli olur
yagmurum3001 Masmavi- yo canım benim kızımdada mide bulantı nedir bilmedim şimdide ama herşeye ağlıyorum😂