aybalasmom vanilya_kokusu_ olayı okurken bile canım o kadar yandı. O ne kadar acı çekmiştir, anne babası ne kadar üzülüyordur. Vicdan azabı çekiyorlardır. Allah rahmet eylesin, ailesine de dayanma gücü versin
vanilya_kokusu_ aybalasmom evet yavrum kombilir ne kadar acı çekmiş annesi babasınin yüreği kor ateşi gibi yanıyor şimdi Allah sabır versin inşallah rabimm evlatlarımızı korusun inşallah 🤲🏻😔🥺
Esma006 vanilya_kokusu_ ayyy evet o kadar üzüldüm bu habere hiç bir kesimde böyle birşey yaşamasını istemem ama Urfa şaşırttı ailesine baş sağlığı diliyorum
vanilya_kokusu_ Esma006 Allah sabır versin ailesine yapanlarda belki bu dünyada değil ama diğer dünyada Allah cezalarını verecek elbet
aybalasmom vanilya_kokusu_ amin amin. Rabbim evlatlarımızı bizi sevdiklerimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, yolda yanımızdan geçen insanların da iyisini çıkarsın karşımıza. Her yerde hepimiz tehlikedeyiz, bu adaletsizlik olduğu sürece
Nalan_6552 vanilya_kokusu_ rabbim ailesine sabır versin inşallah..bir türlü anlıyamıyorum son bir yıl içinde akranları tarafından ölen bir sürü çocuk var ve gerçekten korkuyorum 5 aylık bebeğim var böyle bir dünyaya çocuk getirdiğim için korkuyorum bazen pişman oluyorum. Rabbim korusun evlatlarımızı sen gözünden sakın amaaa. 😢
vanilya_kokusu_ Nalan_6552 Allah afetsin ama bazen bende diyorum acaba yanlış mı yapiyiruz sonra tövbe ediyorum ama ciden ülke çileden çıkmış artık kimse eceliyle ölmüyor sokaktan geçen diğerini öldürüyor bu nasıl bir ülke bu nasıl bir adalet doğru dürüst adelet yeni bulmadi diye bunlar oluyo
Nalan_6552 vanilya_kokusu_ rabbim affetsin bizleri ama gerçekten korkuyorum bir de panik atak pldum doğumdan sonra. Ülkenin hali hal değil artık