busra34__ vanilya_kokusu_ anladım yok yan etkiisi olmuyor ben önceden içiyordum içtiğim zaman baş dönemsi yapıyordu ama vajinal bir yan etkisi yoks adece akıntı sorunu var işte malesef
vanilya_kokusu_ busra34__ bisye olmaz ya yetrrki bebek vaktinde doğsun da. İnanki başka bişey istemiyorum 🤲🏻🙏🏻günlük ped takarız namaza engel olmaz inşallah
busra34__ vanilya_kokusu_ ay günlük ped takma enfeksiyon yapar dikkat et ben takmıyorum engel olmaz bende mecbur direkt abdest alıp kılıyorum çünkü o akıntı hep geliyor elimde olan bir şey yok
Nur_cbn k86 amin inşallah 💕 evet rabbimin bi bildiği vardı ve böyle nasip oldu şükretmekten ve duadan başka yapabileceğimiz yok elimiz kolumuz bağlı ☺️💕
busra34__ vanilya_kokusu_ aynen öyle daha mantıklı 90 derece de yıkadım ütüledim o şekilde kullanıyorm
Mutluluk_21 Nur_cbn bebeğiniz nasıl rabbim bu mübarek günde tez zamanda kavuştursun inşallah benimde ikizlerim 27 hafta da dünyaya geldi bugün 20 gün oldu küvezdeler
Nur_cbn Mutluluk_21 amin inşallah rabbim küvez yolu bekleyen annelere bir an önce kavuştursun inşallah 💕bugün 1 kilo olmuş ara sıra kendi başına nefes alıp vermesini destekliyorlarmış zorlandığı zaman burundan solunuma geçiyorlarmış 37 gündür küvezde sizin bebeğinizin durumu nasıl iyi mi
Glsn1 Mutluluk_21 benim kızım 3 ay önce 28 haftalık doğdu 830 grdı 2 ay sonunda çıktık şükür sizin durumlar nasıl
Mutluluk_21 Benimde aynı entübe. Bir normal deniyorlar sonra yine entübe bir iyi bir başka bişi diyorlar bir bebeğimi izole etmişler enfeksiyon varmış diğer bebeğim izole olana göre bir tık daha iyi Allah hem sizinkine hem benimkine şifa versin inşallah
Nur_cbn Mutluluk_21 rabbim şifa versin inşallah 💕 bizimkisinde de kendi başına nefes alıp vermesini deniyorlarmış ama zorlandığında direk burna geçiyorlarmış başta sarılık olmuş mavi ışık görmüş rabbim bütün bebişlere sağlık sıhhat versin inşallah