Frhnemkli Hayırlısı ile sağlıkla tez zamanda kavuş yavruna inşallah canım ben de 2021 yılında 25 haftalık doğum yapmıştım Şubat’ta 5 yaş oluyoruz çok şükür Rabbim sanada en güzel sağlıklı günlerini göstersin çok güzel mucize prematüre bebekler
Terazimom busra34__ merhaba bol bol dinlenin yatın ayakta durmayın uzun uzun yurumeler yapmayın bende zayıfım baya bebeğim hep önde gdiiyordu kilosu doktorun hesaplarına göre 37 haftada 2900 dü o gün doğum gerçekleşecesti ve bebeğim 2600 gram doğdu endişelenmeyin sağlıklı olsunnn
busra34__ Terazimom 😅valla ben kilo aldım da bebek de alıyor inşallah sağlıkla doğar zaten bu zamana kadar hep yattım 24+5 oldum artık sıkıcı geliyor şükür bundan sonra normal ilerliyorum
Rabia-Bay44 Nur_cbn Bulunduğum ilde devlete randevu bulmak imkansız birşey ondan dolayı hep özele gittim merak ettiğim Prematüre bebekler hangi hastanelerde tedavi oluyor
Rabia-Bay44 Nur_cbn Canım seninde haftan küçüktü ya gittiğin devlet hastanesi o konuda yeterli kaldı mı peki yoğun bakım olarak
Nur_cbn Rabia-Bay44 devlet hastanesi sevk yapmak zorunda kaldı buradaki malzemeler gideceği hastanelerden yetersiz olacaktı bebeğin sağlığını düşündüğümüz için başka hastaneye sevk edilecek dediler ve özel veya başka ildeki hastaneler olabilir hangi yer kabul ederlerse diye imza almışlardı ve Muğla eğitim araştırma hastanesi sevki kabul etti her hafta 1 saatlik yolu çekiyoruz artık başka il olmuş olsaydı baya zorlanacaktık bazen eğer makineleri yetersiz kalıyorsa başka hastaneye sevk ediyorlar 😊
busra34__ vanilya_kokusu_ merhaba bende 11. Haftamda kanama olunca 25 ölçüldü korktum tabi haliyle sonrasında yatış yaptım 37 ölçtüler serklaj yapcakalrdı vazgeçtiler 37 olduğu için hastaneden çıktım şükür şuan 24+5 oldum sık sık kontrole gittim ölçtü doktor hep 37 çıkmaya başaldı dinlendim vs ağır iş yapmadım yürümedim detaylıda 40 ölçüldü gayet iyi dedi ilaç kullanıyorum tabi progestan içiyordum başta şuan vajinal alıyorum onun etkisi ve dinlenmeye şuan iyi çok şükür inşallah bu şekilde sorunsuz sağlıkla kucağımıza alırız sizin kaç ölçüldü
vanilya_kokusu_ busra34__ meraba canım valla bana kaç mm demedi sadrce kısalık var biraz fitil verecem kulan dedi insan der dinlen şunu yap bunu yap ben İlk kez öyle bişey duydum diye demedim hani kaç mm dedim çok önemli mi dedi hayır biraz kısa sonra vajinal fitil yazdı onu nasıl kulanacam bilmiyorum ya dedi bir ay sonra kontrol
busra34__ vanilya_kokusu_ progestan yazıyor doktorlar genelde zaten kaygan bir şey ben de başta zorlandım ama direk kayıyor biraz itmek lazım tabi sonrasında ertesi gün beyaz şekilde akıyor bilgin olsun çamaşır sürekli değiştirmekten sıkıldm artık pamuklu eski atletleri 90 erecede yıkayıp kesip koyuyorum daha iyi oluyor çok düşük olsa söylerdi herhalde aşırı düşük değilmiş ama yine de dikkat et sen fazla yürüme ayakta fazla kalmak da iyi değil bir ay düzenli kullan sıkıntı olmaz işe yarıyor o fitil sağlıkla kucağına al inşallah
vanilya_kokusu_ busra34__ akarsa sonra sıkıntı olmaz dimi yani içinde kalan kalıyor dimi ilk defa kulanacam bir şekilde yapacam yapacak bişey yok evet pek önemli değil dedi ama dikat rdeyim gene az kaldı bari kaç hafta dayanasa ya 🥺
busra34__ vanilya_kokusu_ kaç haftalık oldunuz🥰 yok olmaz ztn akıyor gün içerisinde beyaz şekilde bazen sulu şekilde akıntı da olabilir korkutmasın
vanilya_kokusu_ busra34__ 27 gözüküyo ultrason da ama 26+3 burda uyumadan önce kulanacam sabaha kadar etki eder tabi sabaha kadar tuvaletten çıkmıyoruz😂 yan etki oluyormu
Rabia-Bay44 Nur_cbn Ah çok sevindim öğrenmek istediğim buydu bende mardinde yaşıyorum hastane yetersiz bu konuda olurda öyle durum olursa Diyarbakıra sevk ederler mi ki dedim kendimce çünkü orda ki hastane de girişim filan yok çok tedirgindim en azından öyle durum olursa Diyarbakıra sevk edilir
Nur_cbn Rabia-Bay44 evet eğer cihazlar yetersiz kaldığında özel hastaneye veya başka hastaneye direk sevk istiyorlar inşallah zamanında sağlıkla gelir bebiş 💕
busra34__ vanilya_kokusu_ anladım yok yan etkiisi olmuyor ben önceden içiyordum içtiğim zaman baş dönemsi yapıyordu ama vajinal bir yan etkisi yoks adece akıntı sorunu var işte malesef