daisy__ Çok geçmiş olsun siz kendinizi strese sokmadsn onu düşünürek moraliniz yerinde olsun süt sağmaya devam edin unutmayın çok küçük ama o hepimizden daha güçlü minik savaşçı Rabbim tez zamanda kavuştursun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Nur_cbn daisy__ amin inşallah çok teşekkür ederim sütüm oldukça sağım yapıyorum ve bebeğime gönderiyorum içtiğini doktorlardan öğrenince daha çok mutlu oluyorum ve daha fazla sağım yapmaya çalışıyorum 💕
daisy__ Nur_cbn yediklerinize dikkat edin sütünüz artsın benim kızım da 1 hafta yoğun bakımda kaldı anne sütü çayları var alın isterseniz birde inanır mısınız yeşil soğan Petibör şeftali kayısı suyu aşırı süt yapıyor birde kuru dutu kaynatıp içmek
Nur_cbn daisy__ teşekkür ederim çok geçmiş olsun size de sezeryan olduğum için hala sıvı besleniyorum rezene çayı iyi gelir mi peki ☺️ şuan kayısı suyu tavuk çorbası onları içiyorum
daisy__ Nur_cbn evet rezene de iyi geliyor ama poşet almayın tavsiyemce aktardan tohumunu bulabilirsiniz daha çok işe yarar
Nur_cbn daisy__ ayy çok teşekkür ederim hemen eşime söyleyeyim alsın gelsin madem içeyim Allah razı olsun sizden ☺️
daisy__ Nur_cbn ne demek gülüm bebek sağlıklı olsun da kızım 1 hafta kaldıgındw o korku bana yetti yoğun bakımda olduğunu duyduğum bebiş görünce dayanamıyorum anne sütüyle çok çabuk topluyorlar🥹
Mucizem_63 Nur_cbn 34+1 2 hafta gelişim geriliği ile iki gün önce elendim bebeğim kuvezde sağlıkla alalım kucağımza 🤲
Nur_cbn Mucizem_63 çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bebeklerimize kavuşacağız sağlıklı bir şekilde yanımızda olacaklar moralinizi lütfen yüksek tutun 💕 güzel günler bizi bekliyor 🤲🏻
Mucizem_63 Nur_cbn evt moralimizi yüksek tutalım güzel günler yakın inşallah sadece sabır ve zaman istiyor 🤲🌼
Nur_cbn daisy__ o korkuyu çok iyi anlıyorum şuan keşke zamanını bekleseler de bu acıları yaşamasak ama nasipte olan buymuş ve böyle oldu bizede düşen morelimizi bebeğimiz için yüksek tutmak ve üzülmemek elimden geldiğince üzülmemeye çalışıyorum sütüme yansımasın diye yeter ki sütüm yetsin bebeğime☺️
Nur_cbn Mucizem_63 her şeyin zamanı var dedikleri bu oluyor sanırım normalde sabırsız bir insanım şuan bebeğim için sabırlı olmaya başladım en kısa sürede kucağımızdalar inşallah 💕
daisy__ Nur_cbn bol sıvı almaya günde 3 litre su içmeye özen gösterin sütünüz artıyor zaten moraliniz de yüksek olsun
Nur_cbn daisy__ mutlaka bu tavsiyelere uyacağım ☺️ başka neler yapabilirim tavsiyenize çok ihtiyacım var ikinci bebeğim ama ilk bebeğimde hiç yaşamadım bunları
1oglanannesi Nur_cbn salıkla kavusun inşaAllah canım zorlu surecden gecıyosunuz Allah yar ve yardımcınız olsun 😘
daisy__ Nur_cbn canım dediğim gibi çayı bi doktorunuza sorun çayda çok işe yarıyor ama sezeryan olduğu için izin verirse alın onun dışında suya damlatılan bestlak damla var eczane de e bebek de satılıyor onu da alabilirsiniz süt kanallarınızı uyarıyor kayısı dut suyu katı gıdaya geçtiğinizde bisküvi yeşillik tarzı şeyleri de öğününüze ekleyin