gls1310 Dadas Canım benim bu sözler o kadar iyi geldi ki teşekkür ederim ❤️❤️ Biz anneler her şeyin üstesinden geliriz Allah izniyle 🌸🌸
mertrugs Bende bugün 5+2olarak 2kese gördü doktor ,ilk oğlum temmuzda 6yaşına girecek aynı bende sevinip korkuyorum ama inan rabbim yardım eder bize inşallah sağlıkla sağ salim kucağımıza alalım hepimiz 🤲😊 kalp atışı için hangi gün gelin dedi doktorunuz
gls1310 mertrugs Amin canım benim Rabbim gönlümüze ferahlık ve kolaylık versin 🌸 Benim 5+6 doktor 10 gün sonra gel o zaman netleştir dedi 🫠
mrvgrbz gls1310 aynı durumu yaşadık geçen hafta 5,3 haftalıkken gittim iki kese görünüyor ama keseçi henüz oluşmamış haftaya gel dedi bu hafta geçmiyor benim de 5 yaşında bir kızım var bende çok düşünceliyim
14569 mrvgrbz hcg 50,850 çıktı ve gbelik ogreneli iki gün oldu bazı arkadaşlar çoğul diyor sizce bilginiz varmi
gls1310 mrvgrbz Bende öyleyim . Çok düşünceliyim çok stresliyim nasıl olacak bakabilecek miyim ilk çocuğumu ihmal edersem diye ama Rabbim verir elbette kolaylığını içimizi ferah tutalım🌸🌸
gls1310 14569 benimde 5. Haftada 4279 çıktı. İlk haftalarda böyle yüksek mi oluyor çoğul gebelik olunca mı yüksek oluyor bilemedim 🫠
simayunus 14569 25 kasımda 633 29 kasımda 6638 çıktı benim de. Tek kese göründü, ama doktorum bazen tek kesede iki bebek olabiliyor bazen diğer kese kendini sonradan gösterebiliyor dedi. Olabilir böyle bir ihtimal var düşük ihtimalde olsa dedi. Bekliyoruz 9 aralıkta öğrenicez.
Ayseogz Bence üzülmeyin rabbim nasip ettiyse onun kolaylığını da verir bende ilk gebeliğim annelik nedir bilmeden üçüz gebeyim suan da 😊🥰
14569 Ayseogz Allah’ım dileyen isteyen herkese nasip etsin kendimden biliyorum 10 yıldır olmadı ama mucize oldu supriz oldu daha iki gün önce öğrendim 🙏👶
14569 14569 ve bana pkos olduğu için olmaz demişlerdi imkansız gibi dedilerdi Allah’ım ol derse olur🙏🤲
gls1310 14569 Hayırlısı olsun inşAllah canım benim. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🫠🌸