anonim211 Belloca banada hiç 36 saat filan demedi gün aşırı başla dedi gün aşırı yapınca 36. Saat boş geçiyordu o yüzden iğne günü boş sonraki 2 gün dolu olarak değerlendirdim
Belloca anonim211 aynı yapmışız o zaman bana hep 36. Saati vurguluypr doktorum hatta iğnemi sabah erken yapmaya çalışıyot
anonim211 Melekk_38 valla bugün yapsam diye düşünüyorum ama ilk idrarda geçti ya akşam ya da yarın sabah yaparım heralde
anonim211 Belloca doktorumdan şüphe etmeye başladım iletişimsiz suratsız bişey ağzından cımbızla laf alıyoruz
anonim211 Melekk_38 eczanede sadece atımed vardı az önce yaptım direk negatif iğnenin etkisi gitmiş demek ki reglime 6 gün var çatlatmanın 10. Günü bilemedim bu seferde olmadı heralde
ervasumery Benimde bugün igneden sonraki 10. Günüm yarın sabah test yapayım diyorum evde test var erken gebelik testi degil ama yinede deneyeyim diyorum
Melekk_38 anonim211 canım naptın iğnenin 13.günü adete 6 gün var kaset test yaptım hafif silik çıktı ama adet ağrıları da başladı
anonim211 Melekk_38 ya benim 10. Ve 11. Gün sabah negatif çıktı bugün 12. Gün yapmadım bir daha ama ben de regli hissi var sanki
anonim211 Melekk_38 içimde regli olacakmışım gibi his var doktor randevumu bile aldım bu ayda olmadı diye