Belloca anonim211 12. Günüm yapmıyorum vücuttan atılmamış olabilir 14 güne kadar bünyeden bünyeye değişir
mrstokk anonim211 iğnenin atılması genelde 12-13 günü buluyor iğneden sonra test yaptınızmı hiç kontrol amaçlı
Melekk_38 anonim211 benimde 10.gün yaptım pozitif çıktı ama iğne etkisidir diye bekliyorum 14.gün tekrarlıcam
Melekk_38 anonim211 canım naptın iğnenin 13.günü adete 6 gün var kaset test yaptım hafif silik çıktı ama adet ağrıları da başladı
mrstokk anonim211 benim cumartesi iğne dahil 9. Günüm olacak ben takip etmeye o gün başlayacağım. İğneden sonra ara ara yaptım ben
Belloca anonim211 doktor normalde iğneden 36 saat sonra ve gün aşırı diyor ama ben bu ay iğneden sonraki 36. Saat ve bir gün sonrası denedim ondan sonra güm aşırı
anonim211 Melekk_38 umarım hamilesindir ben de çatlatma iğnesinden önce çok defa silik gördüm kanda negatifti o yüzden çatlatmaya çok umut bağladım
Melekk_38 anonim211 bende umutlanmıyorum ya daha önce bende yalancı pozitif çok gördüm bakalım inşallah vardır ikimizdede
anonim211 Belloca banada hiç 36 saat filan demedi gün aşırı başla dedi gün aşırı yapınca 36. Saat boş geçiyordu o yüzden iğne günü boş sonraki 2 gün dolu olarak değerlendirdim