Elfidanur Ayyyyy bu postu açanları görüp heyecanlanıyordum şimdi sıra ben sonunda kızlar son 99🌸😍aynı olanlar nerdesiniz
berensumeyye23 Elfidanur son 77 bizimdee ama bende sezeryan olacağım için 62 gün falan diyebilirim . Ağrım sızım çok oluyor sanki bebişim erken süpriz yapacak gibi hissediyorum herşeyi hazırladım o yüzden doğum çantasını bile 😄😄
Elfidanur dilaaras1903 ayyyy aramızda bırgun var ne zaman görünüyor senın kı nasipse biz ya Şubat sonu ya 3 Mart
dilaaras1903 Elfidanur 26 şubat gibi gözüküyor ama normal doğum ne zaman gelmek isterse prensesimiz o olacak tarih bakalım kısmet 🩷
Elfidanur Marshmellom ayyyy 🥰hemen hemen aramızda fark yok pek sağlıkla alalım inşallah gunlerınız nasıl gecıyor
Marshmellom Elfidanur amin hepimizde inşallah . Bana çok hızlı geçiyor gibi geliyor. Bide çok fazla ayakta kalamıyorum belim ağrıyor alt tarafım ağrıyor sizde de var mı
salihaaras Elfidanur alışveriş olarak 10 tane yenıdogan takım 4 emzık anne cantası ıvır zıvır aldım yapmak istiyorum ama serklajlı gebeyım cekınıyorum bıraz daha 30 lu haftalara bırakacagım sanırım alısverısı 🥰
Elfidanur berensumeyye23 bol bol dinlen maşallah az kalmış ❤️ ya sezeryanı sen mı tercıh ettın ya da ne zaman hangı doğumu sececegımız bellı oluyor 🫠🥰
Elfidanur Marshmellom kalma kalma yorma kendını ben hafıf sancı tarzı bısey hıssedınce belımı ınce bır battaniyeyle sarıp uzanıyorum soluma bir kaç saat rahatlıyordum bende de oluyordu 🫠
Adaym Marshmellom bende de vardı dün idrar tahlilinde bir şeyler çıktı sanırım enfeksiyon daha sonuç göstermedim
berensumeyye23 Elfidanur benim mecburi sezeryan biraz özel bi sebepten . Yoksa ben normal istiyordum . Bu yorumu yazdıktan iki saat sonra hastaneye yattım şuan kontrol altındayım rahim ağzımda açılma varmış erken doğumdan korkuyorum lütfen dua edin 🥺
Elfidanur salihaaras bende Haftaya baslıyıcam Allah’ın ıznıyle yavaş yavaş kıs gelmeden yapayım çıkamam duserım kayarım dıye korkmadan yapayım arabaya zor oturuyorum 😂😂kıyafetlerim sıfırlandı acıl yapmam gerekıyor kendıme de bır yere çıkamıyorum ya 😔
Elfidanur anonim51 ay maşallah zaman hızlandı varya 🥰ayy düşünsene kışı üç kişi gecırıcegız yazın büyüyecekler allahım en tez zamanda sağlıkla almayı nasıl etsın çok güzel hayallerımız var
Adaym Elfidanur sonucu göstermedim daha ama hemoglobin pozitif lökosit esteraz flan kırmızı ilk defa böyle oldu bilmiyorum endiseliyim