busetekerr Biz artık çift sayılara düştük inşallah zamanında ve sağlıkla gelir güzel kızım 🩷 Sizlerin son kaç gün kızlar , cinsiyetler neler ,isimleri belli mi bebişlerin🌸😊
yorgunannis busetekerr son 44 ama sanki benim kız gününü beklemeyecek gibi çıkmak için can atıyor😀 şuan bile bir yerimden fırlayacak gibi hissediyorum uyutmuyor🧿🌸
Mavideniz26 busetekerr benimde 99 gün kaldı sezeryan olacagım için daha az kalmıştır tam belli deil günümüz daha
busetekerr YuvarlanamayanPaanda Sağlıkla gelsin bebiş inşallah 😊🙏🏻 Benimde hipertansiyon ve kan pıhtılaşmam var doktorum sezeryanla da alabilirim belli olmaz dedi 🤦🏻♀️
eni67 Son 114 prensesim geliyor inşallah isim olarak gökçe düşündük sağ salim kucaklarımıza almayı nasip eylesin güzel Rabbim 🥰🥰
busetekerr eni67 Sağ Salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah biz henüz isim belirleyemedik Defne ya da Duru düşünüyorum ama eşim pek kararsız 😊
Elfidanur busetekerr aynıyız bızım de kızımız olacak 🥰🐣🌸ısıme karar veremedık hala esım Gökçe dıyor ama ben ıstemıyorum alısverıs ıcın erken mi sen yapıyor musun
busetekerr Elfidanur Sağ Salim zamanında gelsin prenses bizde çok kararsız kaldık ben Defne ya da Duru diyorum eşim de pek kararsız. Bende 30. Haftamda alışveriş yapmayı düşünüyorum erken gibi geliyor şuan bana 😊🌸
busetekerr Oluyorumanlsana Son günlerde hiç geçmiyor gibi geliyor ya benim 2. Bebişim bana bile şuan hiç zaman geçmiyor gibi geliyor 🌸
Elfidanur busetekerr bende kış gelmeden halledeyım dıyorum bıraz nazlım gecıyor hamılelıgım 🥰😂amin inşallah bu arada cümlemiz