cicekanne8 maco61 ayy ya canım benim hayırlısı olsun ne diceksin sağlıklı olsun da geç olsun güç olmasın inşallah sıkma canını
maco61 babylove_33 yaa çok hevesle heycanla gittim devlet ya pekte ilgilenmiyor. 1 ay sonra gel dedi🥺
babylove_33 maco61 benimde devlet ama baya espirili geçti gösterdi bana sağolsun doktorum iyi demek ki her doktor da bir değil
maco61 cicekanne8 ya mersinde iyi özel bulamadım. Benim kanama alanım vardı 2 ay boyunca adet gibi oluyordum. Orda 2 3 özele gittim yok dinmedi en son devlete bu doktora gittim beğendik. Şimdi diyo gezdik gezdik bak biiey olmadı😀 2. Ya bide 1. De sürekli özeldeydim bu 2. Çocukların günahı ne😅😅
cicekanne8 maco61 hahahaha öyle valla canım benim yani sadece cinsiyet için gidebilirsin hani öğrenmek amaçlı bir kerelige mahsus sonra yine devletteki doktorunda devam edersin istersen oda sen merak ediyorsun diye diyorum yani 😂😂🤷🏼♀️
maco61 babylove_33 mersin şehir hastanesinde Ramazan adı. Ya çok sevindim benimde kızım var isterim bide oğlum olsun yeter bana🥰🤲 tabi nasip kısmet
semiii Bende 12.haftada öğrenmedim yarın ikili tarama sonuçu çıktı onu göstercrğim inşallah görürüm, 😁
maco61 cicekanne8 Vallaha istiyorum yaaa😁 meraktan çatlicam kızsa kız erkekse erkekmişte ne kadar uzadı olay
babylove_33 maco61 ben toros devlet Hastanesi’ne gidiyorum uzman Doktor güveniyorum her konuda murat sagün
maco61 babylove_33 ayy Murat sagün çok iyi yaa. Çalılıyorum izin vermiyor yoksa giderim ona 5 den sınrada yok
maco61 babylove_33 ya işte iş yeri izin vermiyor bende sabır ediyorum bakma yoksa çıkacagım iğrenç bir yer
elrahe08 maco61 bende 13 haftalık hocam bacak arası dolu gibi dedim yok orada kordon dolanmım dedi tahmin varmı dedim evet tahmin kız dedi sonra yüzde 99 kız dedi 2.kızım Allah’ın izniyle