iyiliktozu fırınlarda satılan tam buğday ekmeğinin içine boya koyup satıyorlar güvenme denmişti bana , ekmeğimi evde kendim tam buğday unu alıp mayalamaya başladım hem küçük bir dilimle doyuyorum hem de sağlıklı şekeri daha dengede tutuyor . Bence sabah kahvaltını daha erken yapmalısın açlık süresini uykuda geçirsen bile plesentadan şeker yükseliyormuş . Kahvaltıya kadarki açlık süren çok uzun bana öyle demişlerdi mesela 10.30 gibi gece ara öğünü yapınca sabah 8 gibi kahvaltı yapman lazım demişlerdi yada ufakta olsa bişeyler yemen gerekli demişlerdi ben çalıştığımdan dolayı kahvaltıyı en erken 9.20 de yapabiliyorum ona bile çok uzun bir süre denmişti . Bir de ekmeği 2 dilimden bir dilime düşürmeyi dene bakalım belki değişiklik olur. Kendine de hiç kızma bu bizim yediklerimizden değil tamamen plesentadan salgılanan hormon yüzünden başımıza geliyor. Benimde canım öyle şeyler çekiyor ki hiç birini yiyemiyorum içim gidiyor bazen diyorum ki kendi kendime hamilelik her şeyi yiyeceğim kendimi şımartacağım dönemken canımın çektiklerine uzaktan bakmak zor geliyor. Napalım çocuklarımız sağlıklı olsun da doğumdan sonra yeriz artık 🙏🏻🌸