gzzz1 ipekmom_ bende gebelik olduğunu düşünmüyorum ama reglim çok geçti salı gününe kadın doğuma randevu aldım bakalım
gzzz1 Mucizemmmmm_ bende bi olsaydım rahatlayacağım vallahi ikilemde kalmak ne kadar zor gebelik olduğunu düşünmüyorum bende ama bakalım
gzzz1 Mucizemmmmm_ tekrar kan verdim bugün yine 2.30 çıktı gebelik kesin şekilde yok idrar verdim enfeksiyon yok denecek kadar az genel normal çıktı sonuçlar salı günü kadın doğuma gideceğim
P16 gzzz1 stres de etkilemiş olabilir canım uzun süredir mü bekliyorsun bebiş ben de senim gibiydim üç gün gecikince umutlanırdım stres de geciktiriyor
selen132 Selma2017 benim de son regli tarihim 26 Ekim 16 Kasım 39 18 Kasım 98 20 Kasım 246 22 Kasım 721 çıktı ben de biraz erken öğrendim değerlerini takip et mutlaka iki katına yükseliyor mu diye
agilkaya selen132 bende bu sabah ilk idrar ile test yaptım. Benimde 5 günüm vardı. 27 Kasım adet tarihim. İlk 5 dk içinde çok silik çıktı. Ama ümitlenmek istemiyorum. Kimyasal veya yalancıdır diye. Adet günümü bekleyeceğim. Testin markası Predictor Early
selen132 agilkaya evet çok silik çıkmıştı o yüzden gidip kan verdim kanda düşük çıktı 39 ama sonra dediğim gibi 48 saatte bir hep iki katından fazla arttı ❤️
Selma2017 agilkaya benimde bu sekilde belli belirsizdi bence bir an önce gidip kan testi ver canım o kesin sonuç veriyor
Selma2017 Selma2017 evet benimde 4 haftalık😊 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️