gzzz1 Merhaba kızlar, benim adetim 6 gün geçti 2 test yaptım silik ama çizgi vardı. Kan verdim hcg 2.30 ama benim bulantım devam ediyo iki defa kustum sol kasığımda ağrı var doktora negatif dedi ama kafam karıştı
P16 gzzz1 6 gün gecikmeye 2.30 çok düşük bir değer canım 5 üstü olması lazımdı en az ama geç döllenme olmuş olabilir istersen birkaç gün bekle tekrar kan testi ver. Bizi de bilgilendir merak ederiz 🥹
ipekmom_ gzzz1 canım idrar yolu enfeksiyonu olabilir ondada yazdığın belirtiler oluyor. 2.3 negatif sayılıyor 5üstü olması lazım. Geç döllenme falan olabilir mi bilmiyorum ama istersen bikaç gün sonra bidaha ver kan o zaman belli olur
Mucizemmmmm_ gzzz1 benimde aynı bu değer çıkmıştı ama negatif yani bir türlü yükselmedi sonra regl oldum zati
gzzz1 P16 ay vallahi bende merak ediyorum regl olmuyorum belirtiler var kan negatif test pozitif kafam karma karışık 🙄 kesinlikle bilgilendiririm bi netleştirebilirsem 😂
gzzz1 P16 hala regl olmadım sabah 8. Günüm olacak sol kasığım da batmalar devam ediyor anlık bulantı gidip geliyor akıntım yoğunlaştı sabah kan vermeye gidicem
gzzz1 P16 yok canım yarın sabah acile gidip vercem garanti olsun diye bekledim birşey çıkmazsa kadın doğuma randevu alcam çünkü yarın gecikmemin 9. Günü
dalyaluna35 Canim idrar testinden pozitif cikmasi icin oncelikle kanda yükselmesi lazim, kanda beta yükseldikçe idrara yansıyor. 5 alti sonuç negatif oluyor muhtemelen testin yalancı pozitif vermis veya kuruma çizgisi olabilir
adatuna Bulantı ilk haftalarda hemen olmuyor büyük ihtimalle test yalancı pozitif verdi 2.30 değer negatif çünkü o değerlerde de bulantı olmaz canım belki enfeksiyon felan geçiriyorsundur
gzzz1 adatuna ay bilmiyorum ya yarın acile gideceğim bakalım kan vermeye orda tamamen netleşir ona göre kadın doğuma gideceğim
Selma2017 Merhabalar ben en son Ekimin 26sinda adet görmüştüm adetime 7 gun varken bir kaç gün önce belirtiler üzerine test yaptım silik Çizgi çıkmıştı emin olmak icin dun aksam kan verdim betam 77.38 cikmis sizce hamile miyim sonuclari daha doktora göstermedim e nabizdan gördüm
selen132 Selma2017 benim de son regli tarihim 26 Ekim 16 Kasım 39 18 Kasım 98 20 Kasım 246 22 Kasım 721 çıktı ben de biraz erken öğrendim değerlerini takip et mutlaka iki katına yükseliyor mu diye
gzzz1 ipekmom_ bende gebelik olduğunu düşünmüyorum ama reglim çok geçti salı gününe kadın doğuma randevu aldım bakalım
gzzz1 Mucizemmmmm_ bende bi olsaydım rahatlayacağım vallahi ikilemde kalmak ne kadar zor gebelik olduğunu düşünmüyorum bende ama bakalım