Dryzfr Candaan darısı başıma:) Tahmin kız ve alıştırdım kendimi kıza.. Bekliyoruz şimdi hayırlısıyla:)
Candaan Dryzfr amin canim Arkadaşıma 12 haftada kıza benziyor demişti doktor 13.haftada erkek dediler ve şimdi 6 aylık oldu bi oğlu olcak😅
petitehatunn Dryzfr 16. haftada 100 de 100 kız dedi doktorum🥰 18. haftada başka doktor erkeğe daha çok benziyor dedi🤣 19. haftamdayım şuan haftaya ayrıntılı ultrasonum var orda kesin belli olur artık inşallah😍🥰
Direnberxx Dryzfr ya bu kemik yapısı olayı nedır ? Bende 14 haftalıgım doktor erkeğe benzıyo dedı kesın bişey diyemem dedı yanı doktor kemıkyapısındanmı benzetıyo yoksa cınsel organı gördüğü ıcın mı
Dryzfr Direnberxx Çok gec gördüm özür dilerim. Biyoloji ogretmeniyim ben de canım derste de gördük. Kız ve erkek bebek de kemik yapisi aynı değildir . Normalde deneyimli olanlar direk anlayabiliyor:)
Direnberxx Dryzfr çünkü kemik yapısından erkeğe benzıyo dendi ve bu hafta bebo gösterdı kendını ve erkekmiş iki gun önce netleşti 🥰🤴🏻
Ozgetmrlnk Dryzfr 19. Haftamda öğrendim canim bir türlü göstermemişti kızlar geç gösteriyormuş gercekten belki seninki de kizdir😍😍🤗🤗