Dryzfr Arkadaşlar merhaba. 18 +1 haftalik hamileyim . Cinsiyet için hala net bir şey denmedi . Yüksek ihtimal kız dedi daha önce bir doktor . Sizce de artık net söylenmesi gerekmiyor mu? Kendi doktorum göstermediğini söylüyor. Var mi bu haftada hala öğrenemeyen:(
Candaan Dryzfr ben 11 ×5te çikolata yiyip gittim doktor bana tahmin söyledi ama 14.haftamda yine çikolata yiyip gittim bu sefer kesinleştırdı 😂ve cinsiyeti değişmedi sanada öneririm gitmeden çikolata ye öyle gıt
Edaemir Dryzfr bende dün gittim büyük ihtimal kız dedi ama daha net birsey söylemedi 2 hafta snra renkli ultrasonum var o zaman tam net ogrenirim inşallah.
MuhtesemAtom Ben de 18 haftalık hamileyim doktora gittiğimde bacaklarını bağdaş yapmış ti göstermedi bir ay sonra gideceğim ben de merak ediyorum ama önemli olan sağlıklı olması ☺️
cnmbbk Dryzfr birimde kesin konuşmuyor ama doktor soruyoruz kesin mi diye tıpta kesin birşey yoktur diyo 😂
cnmbbk Dryzfr onu bende anlayamıyorum birsürü herkes paylaşıyor işte hamileliğinde kız diyipte Doğumda erkek bebeği olan falan çok şaşırıyorum 9 ay boyunca doktorlar onu nasıl yanlış görüyor falan anlam veremiyorum hiç 😂
Direnberxx Dryzfr ya bu kemik yapısı olayı nedır ? Bende 14 haftalıgım doktor erkeğe benzıyo dedı kesın bişey diyemem dedı yanı doktor kemıkyapısındanmı benzetıyo yoksa cınsel organı gördüğü ıcın mı
Salihafurkan Candaan ben bugun gittim 11+4 haftalık doktor cinsiyet daha belli olmaz dedi bide çikolata yedim maşallah çok hareketliydi minnosum 😊😊
Filizismail Dryzfr ay bende 18+4 haftalığım bana da 12 hafta da kız bebeğe hazırlıklı ol demişti şimdi de bilmiyorum diyor doktor göremedim dedi ama kız olur büyük ihtimal çünkü kızlar geç gösterirmiş
Dryzfr Filizismail aynı durumdayız:) Evet bana da kiz denizlerdi. Ben de kiz geç gösterir diye duydum:)