Yalinn8 Gulsah7171 12-13 te tuhaf bi sekilde hissettigini iddia edenler var, senin haftan gayet musaitken demesi tuhaf olmus, hiic kirilmasin hevesin, bundan sonra zaten hissediyor olucaksinn
Derinnge34 Myhoney kişiye özeldir hamilelik. Doktorum bana 20de hissedersin demişti 16da o pıt pıtı 18de seyirmeyi hissettim ve söylediğimde zayıfsın hissebilirsin doğru deyip onayladı. 20de artık video çektiğimde harektleri gözle görülüyordu bile ☺️
Gokkusagivemucize Gulsah7171 sanmıyorum insan anlıyor. Ben de zayıfım ve o da etkili diye biliyorum erken hissetmekte. Hatta düzenli tek bir yerde pıt pıt diye atıyor 5 6 defa. Gaz kapıyı mi çalıyor geliyorum diye ne yapıyor 😅 bebeğindir o 💟
[silindi] Gulsah7171 heycanla bekliyor insan evet bende öyle 16 haftaya kadar zırt bırt doktora gidiyodum iyi mi diye 😂 ama sabır hissetmeye başlayınca da bugün az oynadı bugün hareket etmedi diye stres yapacaksın 😂 her dönemi deşik Allah yardımcımız olsun 🙏😘
Mrv60 Charlotte85 bebeği hissetmeye başladığınızda hergün hissetmeye devam ettiniz mi? Yani hareketler başlayınca hergün devam ediyor mu yoksa bi gün hareket edip birgün etmediği olmuşmuydu
Charlotte85 Mrv60 ben hemen hemen her gun hissediyorm ama bazi gunler cok az hissediyorm bir kac defa gibi.bir iki gun de his farketmedigim oldu ilk zamanlar. Suan 19+4teyim her gun bir iki defa da olsa hissediyorm.
Mrv60 Charlotte85 bende 19+1 im 3gündür bebeğimi hissetmeye başlamıştım sabah ve akşam. Ama dün ve bugün hiç hissetmedim endişelenmelimiyim bilemedim 😞
YavruKartal1903 Gulsah7171 Bende o haftalarda biraz hissettim benim doktorumda gazdır o dedi. Bebek hareketi 500 gr olunca net hissedilir oda 22. Hafta civarıdır dedi. Şimdi 24+2 deyiz hareketleri çok iyi hissetmeye ve doktoruma hak vermeye başladım.Yani bunlar hareketse onlar gazdı sanırım ☺️
cavbella Bebektir o bebek sen moralini bozma ben de o haftada hissetmiştim ilk kez. Ayrıca gaz olsa illa o haftayı mi bekleyecek öncesinde yok sonraki haftalarda yok da 18-20 arası mı oluyormuş o gaz sadece 😃