kubraemir34 Dün hafif pembe kanama oldu acile gittim sorun yok diyor lekenelenme izlendi dedi hafif hafif yine geliyor bide sırtım ağrıyor ishal olmuşum
aprilbaby kubraemir34 progestan verdiler mi bende de oldu progestan kullandım uzun süre bol su içip dinlenin ve bence başka bir doktora daha görünün
edannnnur kubraemir34 acil çok anlamıyor bence bu durumlardan bakıp geçiyor kendi doktoruna git gerekirse özel bir hastanede bir doktora git önemli bu
eed21 Bu arada panik olmayın muhtemelen çok önemli bir şey değildir ama doktorun bakması gereken bir durum gerekirse ilaç başlar. En azından içiniz rahatlar. Sağlıkla kavuşun inşaAllah bebişinize
ments kubraemir34 tam hatırlamıyorum ama lekenme vaktiniz gelmiş olabilir, yerleşme kanaması. Bende de olmuştu evet bel ağrısı ve sancılanma yapıyor ama çok sürmüyor. 2 gün felan oldu bende , kahveden açık bir tondu. Korkmayın Allah’ın izniyle geçer.
kubraemir34 kubraemir34 ya bebeğin kalbini bile duyamadım 7 + 2 çok küçük dedi bir şey diyemem dedi acildeki doktor şu anlık bir şey gözükmüyor dedi kesenin içinde böyle sanki kalp atar gibi böyle bir şey atıyordu ses yok ama bak görüyor musun dedi bu yüzden80 %90 dedi kalbi dedi kesenin içinde dışında veya bir yerde kanama yok dedi sadece lekelenme dedi artarsa tekrar gelirsin dedi
kubraemir34 aprilbaby değil mi ben söyledim sonuçta kanama var bir hafta doktora gidene kadar kullan diyebilirdi
Dinolisoo kubraemir34 bence takip et şimdilik çok erken dönemde hafif pembe akıntı olur derler. Kırmızıya dönmeye başlarsa direkt müdahile edilmesi gerekir. Ama için rahat etmiyorsa bir doktoruna randevu al görün ama kötü bişey olacağını düşünmüyorum. İshal ola biliyor hamilelik başında. Bazıları ishal olur bazıları kabız.
kubraemir34 Dinolisoo şimdi kahverengiye dönüştü aşırı sırt ağrısı var aşırı derecede peçeteyi sildikçe kan geliyor
ments kubraemir34 günlerce devam ederse ve kesintisiz olursa doktorunuzla görüşün . Allah yardımcınız olsun. Kıpkırmızı gelirse sorun. Bir arkadaşım kimyasal gebelik geçirdi. Kanama durmadı.