ennice Merveykar çok net belli ediyor erkekler fotoğrafta da belli zaten bence değişmez ben de acemiyim ama tahmin sadece 😂
aysegulk07 Merveykar 12+5 de benim doktorum da erkek demişti değişmedi pozisyon uygun olunca görüyor doktorlar genelde
busra34__ Merveykar değişmez bence organı net belli şahsen ben öyle görüyorum 😅benim de 11 haftalık erkek demişti değişmedi resimde belli oluyor böyle aynı
ozlemyilmaz60 Haftada doktorlar genelde tahmin yapıyorlar sonradan cinsiyet değişen tanıdıklarım oldu ama bana soracak olursa iki kızım var ikisini de 12 haftalıkken doğru tahmin etti şimdi 3. Gebeliğim doktorum 12 de yine erkek dedi 16 da yine gittim kesin erkek dedi
Merveykar ozlemyilmaz60 bana genital organını gösterdi Resime aldı değişirmi dedim değişmez görünüyo dedi🥰
Merveykar busu1 doktorda öyle dedi 11 haftalıkken nuba göre kız olablr demişti başka doktor şmdi 12+6 erkek dedi😀
busu1 Merveykar Yerim onu beeennn masumlar🩷 bende 12+5 te özele gittim öğrenmek için doktor kıl çıktı çok erken diye tersledi gönderdi 😤
busra34__ Merveykar evet 11 haftalıkken bu şekilde öğrendim😅 resimde belli olmadan önce erkek olabilir dedi ama resimde çok belli yani ben ikna olmuştum sonrasında da ztn erkek dedi şuan 19+5 iz sizin de net gözüküyor erkek yani