sarilale123 aboutbehis alttan mı muayene etti 5+2 yim şu anda 5+5tede doktor randevusu vr alttan muayene etse hem bebeği görüp hemde kalp atışını duyabilirmiyiz acaba
sumtal sarilale123 benim geçen hafta ctesi 5+2ydi sadece keseyi gördük doktor 2 hafta sonra gel dedi ama ben bu ctesi tekrar gitmek istiyorum şu an 5+6yız o zamana bebeği görüp kalp atışını duyarız inşaallah Rabbimin izniyle 🥹🤲
aboutbehis sarilale123 Evet kanamam vardi ben dusuk yapiyorum sanmistim doktorda alttan muayenenin daha mantikli olacagini soylemisti☺️
monica50 sarilale123 hayır normal ultrasonla karnımdan bakmışlardı. ama geç döllenme vs olursa 8. haftaya kadar sürebiliyor ben 3 haftalıkken gebeliği öğrenmiştim
aboutbehis sumtal Kucuk bir kanama alanim varmis, pihti atmistim kanla birlikte o yuzden gitmistim doktora.
aboutbehis sumtal Amin cumlemizinki gecsin gitsin sadece guzellikler olsun, cok sukur gitti 34 haftalik oldu☺️🤍
yarensule25 busra1635 bende de troid var kadın doğuma gittiğimde doktorum tüm testleri yapıp kendi görünce kendi ya yönlendirme yapıyor ya ilaç yazıyor bu ilacı doğuma kadar kullanman gerekiyor
unalan0671 prensesannesi246 merhabalar bugün bizde gittik tam 6 haftalığım adet tarihime göre kesem geçen haftan 6 mm çıkmıştı bugün ölçtü 7 mm çıktı sağlıksız gebelik dedi sizin mm kaçtı hatırlıyor kusunuz
prensesannesi246 unalan0671 yok maalesef..fakat banada 5 hafta ile uyumlu dedi bide kesede bebek görünmeyince korkmadım değil 😑
aysinnam 4 haftalıkken gittim keseyi göremedi daha çok yeni dedi şu an 5 + 3’ün inşallah cuma günü kontrole gideceğim görebilir🩷
kizmazzz aysinnam bende bugün 4 haftalık hamileyim keseyi göremedi sanırım erken öğrendiğim için canım da durmuyor görmek istiyorum hemen🥲
2_cocukluanne gmzav 12kasimda beta 58.4 çıktı 13 Kasım’da beta 67.9 15 Kasım’da beta 154 17 Kasımda beta 260 Bugunde 336 çıktı sınırda çıkmış dedi bugün bebek daha varmı yokmu belli değil çok kötüyüm duygusal anlamda psikolojim bozuldu gidip geliyom boş boşuna
gmzav 2_cocukluanne doktorunuz artış hakkında bir şey dedi mi normalde iki günde bir iki katına çıkması lazım
_beryak 2_cocukluanne 6 kasım ilk beta 176 8 kasım 377.84 10 kasım 342.41 düştü 12 kasım 401 14 kasım 599 16 kasım 1098 Yarın tekrar kan vereceğim bilmiyorum ne olacak sağlıksız bir gebelik dei bir kaç doktor 😟 son adetim 2 ekim