1oglanannesi neolsunn 6 haftasında gıtmısdım ıkıncıde keseyı bebeyı gormusdum ılk oglumda dırek 8 haftada gıtmısdım kalbınıde duymustum
munevvergordag neolsunn 5 hafta kese yarın ise 7+6 günlük inşaallah bebeği ve kalp atışını da görürüz
miniginannesi__ munevvergordag sizinle aynı nerdeyse tarihlerimiz 8+1 bizde bugün son regl tarihim 21 eylül sizin kaç
kizmazzz gmzav ay çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️ İlk hamileliğimde de 5 aylıkken kalbi durdu normal doğum yaptım suni sancılarla bide kürtaj oldum şimdi daha çok endişelendim ister istemez 🥲
monica50 sarilale123 hayır normal ultrasonla karnımdan bakmışlardı. ama geç döllenme vs olursa 8. haftaya kadar sürebiliyor ben 3 haftalıkken gebeliği öğrenmiştim
gzmnrhal zeynepkrky doktora göre 6+0 dı boş kese vardı her kadinin farkli bende korkmustum ama 8+1 de bebegi gördüm kalp atisi dinledim acele etme sonra moralin bozuluyor kotu birseymi var diye
sarilale123 aboutbehis alttan mı muayene etti 5+2 yim şu anda 5+5tede doktor randevusu vr alttan muayene etse hem bebeği görüp hemde kalp atışını duyabilirmiyiz acaba