Bulut74 RdvnMlkn bende iki tane var biri küçük 6 ayına kadar anca yatıyor. Öbürü park yatak tercih ettim. 3 yaşına kadar yattı kızım sonra yıkadım kaldırdım. Yeni oda yaptım. Yani bebekken oda yapmak saçma geliyor bana. Bi de şifonyer almıştım. şimdi aynılarını bu kızımda kullanıcam. Bebek arabasına kadar saklamıştım.
istkizannesi RdvnMlkn 29+0 beşik tamam,kıyafetler-hastane çıkışı tamam,şampuan-kremler tamam,araba konusu tam bir muamma çok belirsiz..ayy bilmiyorumki ne eksik ne fazla:(
Dyggdr Bende 29 haftalık hamileyim kızımın herşeyi hazır beşiği de bugün geldi kıyafetleri yıkanacak kendime alacaklarım ve kapı süsümüz kaldı bir tek :) kendinize ne gibi hazırlık yapıcaksınız kızlar benim hiçbir bilgim yok bu konuda.
Bulut74 RdvnMlkn kesinlikle çok memnunum. Taşındım kızım da 4 yaşına geldi. Hamile olunca mecbur ona yatak aldım. Yoksa 5 yaşına kadar rahat yatardı. En büyük boyunu almıştım. Kiracı olan biri için park yatak en güzeli bence. Kendi evi olan için de ilk bebek olunca çok masraf oluyor o yüzden ilk etapda zora girmeye gerek yok bence.
Dyggdr RdvnMlkn oda yapmadım dolap şifonyer ahşap 60×120 anne yanı beşik aldım internetten. park yatakları sevmiyorum naylonumsu geliyo bana.
Cnsumut RdvnMlkn canım ben park yatak aldım ama en büyüğünden.oda yapsak bile zaten odada yatırmıyoruz.beşik alanlar çok pişman 1 yaşına geldiğinde yatıramıyorlar küçük geliyo.ayapa kalkıp sarkma tehlikesi var
1umutturyasamak RdvnMlkn hazırlandı canta kıyafetler yıkandı beşik alındı depend falan ufak eksklerm kaldı 30+3 üz
Asell2019 RdvnMlkn 30 haftalık olduk bizde çok şükür bebişimn ve benım nerdeyse herseyi hazır kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim dolabına haftasonuda ufak tefek eksiklerini alacz ay sonuda evımı temizleyip snra gönül rahatlığıyla doğumu bekliycm rabbim hayrlı doğumlar nasip etsin sağ saglım gelsin bebişlerimz:) 😊☺️
dml33 RdvnMlkn 30 haftalik olduk kiyafetlerini bu pazar tamamlicm besik aldik gelmesini bekliorm cantayi ne zaman hazirlamam gerekiyo bilmiyorm hazirlayip keselere koysm nolur nolmaz diyorm erken falan gelir diyede korkuyorm 😊
B-P-R RdvnMlkn bebisimin Bornozu Dışında Herşeyi Tamam sadece benim Eksigim Kaldı Onuda Allah'ın İzniyle Haftaya Halderiz 28+2 Haftaligim Acaba Hastane Çantasını Ne zaman hazırlamaya Başlasam 34 de Hazirlamayi düşünüyorum Ama Gecmi acaba Bilemedim
Elvn RdvnMlkn canm bn besigi park yatak olarak dusunuyorm kraft dusunuyorm ama bilmyrm daha iyi yada daha kullnisli saglam bisi bulursam kararim degseblr suanki fikrim kraft