RdvnMlkn Kizlar bebislere ne aldiniz ne eksikleriniz var besik bebek arabasi aldiniz mi hastane cantasini ne zaman hazirlayacaksinz yada hazirladiniz mi 😇😇
Yagmurerol RdvnMlkn 32 haftalığım, bebegin eksikleri bitti artik benim eksiklerim kaldi onlarda tamamlandigi gibi cantayi hazirlayacagim 🥰 daha yikanmadi hicbir sey🙈
Bulut74 RdvnMlkn ilk kızımdan herşeyi var. Kızımın bebeklik kıyafetlerini yıkadım ütüledim. Yeni aldıklarımı daha yıkamadım, birkaç parça eksiğim var. Hafta sonu tamamlayınca yıkayıp ütüliycem. Çantayı da hazırlıycam nolur nolmaz 🤗😌 27+2 yim bu arada 😉
Elvn RdvnMlkn 29 haftaligim besik eksik onuda ananesi alcak onun icin pisik kremimiz kaldi ve bnm icin alinacak herseh kaldi onlari da yakin zamanda halletcem
Elvn RdvnMlkn canm bn besigi park yatak olarak dusunuyorm kraft dusunuyorm ama bilmyrm daha iyi yada daha kullnisli saglam bisi bulursam kararim degseblr suanki fikrim kraft
Busramnida RdvnMlkn 31 haftalığım hazırlıklar bitti çok şükür 🤗 yıkanıp, ütüleyip yerleştiricem inşallah yavaştan da hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum 😍 sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah 🥰👼🏻💙
Bulut74 RdvnMlkn ikinci kızım geliyor 🙈 benim de 4 haziran ama 28 mayıs gibi yaparsın dedi doktor. Gebe okulundakilerde mayıs da yaparsın diyor bakalım artık 🤷♀️