penbe_karisi eslem2121 🤣🤣🤣evet bende öyle düşünüyorum hatta sevindim bile benim rkadasim 4 aylık hamile maşallah benden daha hamile gibi duruyor kilo alamayınca üzüluyordum kizzz 🤣
daisy__ penbe_karisi kız yok ne ne genetiği problem bendeydi gecenin ayazında 2 ekmek yerseme böyle olur😅
penbe_karisi aselinannesi38_ hmm bakalım kizz belkiii gider ama bı yandan diyorlar ya yaş ilerledikçe kilo vermek zor olurr bakalım ilk hamileliğimde 21 yaşındaydım hemen vermiştim bakalım bundan nasıl olcak
penbe_karisi kaya_kaya evet oyleee bende şaşırdım normalde kilo almaya müsait değilim bünyem sevindim kilo aldigima 🥲🥲🥲🥲
penbe_karisi ikiprensesannesi___ iyi almışsın bacimsuuu banada kilo yakışıyor zayıf oluncaa cirkinlesiyorum 🤣
ikiprensesannesi___ penbe_karisi evet inşallah vermem geri 😁bende verince kendimi kötü hissediyorum ta kilo güzel bence tabi aşırıya kaçmadan 😁
penbe_karisi Fatma_furkan1996 🤣🤣🤣 kizz tabiii ki oyleee ama sanki ikinci gebelikte daha alınıyor gibime geldi
Fatma_furkan1996 penbe_karisi evet bana da öyle geldi bu hamileliğim de kilo kalıcak diye korkmuyor değilim ama bakalım hayırlısı birde bunu stres yapmak istemiyorum
Sun10 Rabiaaa_1 ilk gebeliğimde 54 le hamile kaldım 70i gördüm 6 ay olmadan hepsini verdim bunda yine 70i görecek gibiyim siz böyle yazınca bi mutsuz oldum suan 😅 emzirmiş miydiniz acaba
penbe_karisi aselinannesi38_ bendeeee oyleydimm hicbirsey yakismiyordu kizz biraz kilo alınca cuk diye oturuyor bütün kiayfetlerrr