ikiprensesannesi___ penbe_karisi maşallah 🥰😍bende 56 falanla kalmıştım şimdi 68 deyim benim için mucize inşallah geri gitmez kilolarım🤣
penbe_karisi ikiprensesannesi___ iyi almışsın bacimsuuu banada kilo yakışıyor zayıf oluncaa cirkinlesiyorum 🤣
Ballkusum_33 penbe_karisi 16+1 68 le başladık 67-68 arası gidip geliyor 🤭 ilk gebelikte +5 kilo ile doğuma gitmiştim bakalım bunda nasıl olacak
Havin49_ penbe_karisi bi kilo almaktan nefret eden ben miyim ya bence kilo alma güzel değil heleki vermeye müsait bir bünye yoksa ben 23 haftalığım 1 kilo aldım 10 kg ile kapatsam yeterli
Fatma_furkan1996 penbe_karisi kız 72 ile doğuma gitmişsin öp de başına koy ben 54 hamile kalıp 80 kiloyla doğuma gittim aşırı derece de ödemim vardı ama doğumdan sonra hepsi gitti darısı bu doğumuma inşallah 😂26 hafta 66 kilo olmuşum
penbe_karisi Fatma_furkan1996 🤣🤣🤣 kizz tabiii ki oyleee ama sanki ikinci gebelikte daha alınıyor gibime geldi
Havin49_ daisy__ o kadar kiloyu nasıl aldın onu geçtim nasıl verdin benim oğlan 1.5 yaşında14 kg almıştım hala 5 kg fazlam var
Mutlusonsuzz penbe_karisi ne güzel 🤭 bende 80 ile hamile kaldım 36+1 haftalığım 75 kiloyum 🥰 bende buna seviniyorum
melekortac @penbe_karisi ayy bende hamile kaldığımda 65 kiloydum, bugün tartıldım 70 olmuşum. Bende 23 haftalığım :)) hemen hemen aynıyız, doğuma kadar 75i kesin görürüm diye düşünüyorum
juli_naz penbe_karisi 57 kilo ile hamile kaldım 74 ile doğuma gittim ve 19 gün geçti 64 kiloya düşmüşüm 😂😂insaAllah bu 5 ve ya 7 kilo da yeni yılda gitmiş olur 🙄🤣
Busranur_mnts penbe_karisi son 3 aydayız ya daha hızlı kilo alır mıyım ondan korkuyorum ödem de var hafiften
penbe_karisi hilal858_ 🤣🤣bebek 26 dan sonra zaten bir kilo oluyor göğüs bebeğin suyu plesentaa bunlarida hesapla kizzz