Zuzu97 Yagmur63 ilk gebeliğimde 21. haftada hissetmiştim şimdi 2. gebeliğim 18.haftada hissetmeye başlamıştım
Yagmur63 Zuzu97 o zmn bende bu haftadan sonra hissederim inş hayırlısı ile insan bazen tereddüt ediyor
Kardelen25 Yagmur63 benim daha belli değil bi kız dediler bi erkek ama erkek daha hareketsiz oluyor Muş
Seyyyma7 Kardelen25 yok canım ne alaka ben 16+6 da hissetim bebeğimi ve ilk gebeliğim erkekte aynı kız da aynı ne alaka yani cinsiyete göre hareket mi olurmus😂 benim bebeğim erkek ayrıca
Zuzu97 Yagmur63 tereddüt etme canım her bebiş farklıdır mesela benim bi tanıdığım 6.aydan sonra hissetmişti tenbel bebişdi o😄😄
SihirliAnnem Yagmur63 benim de ilk gebeğim ama bende 16. Haftamdan itibaren hissediyorum. Maşallah yerinde durmuyor . Uyurken bile uyandırıyo sıpa 🥰🥰😍😍 şuan 27. Haftadayız .
Bumptious Yagmur63 ben tam 18 de hissettim ama herkeste farklı oluyormuş böyle pıt pıt şeklindeydi hissetmeden önce bazen nefes almadan bekliyodum ama hissedemiyodum sonra bigün arabada giderken pıt diye hissettirdi kendibi💕
Gulsah7171 Yagmur63 valla bende 18+3 oldum bugün kontrole gittiğimde doktora sağ tarafımda pıt pıt atıyo dedim gazdır o imkansız şu an dedi 😀😀 kızım diye seviyorum gazmış ama
N3F3RT4RI ilk hamileliğim 18+6'da hissettim. Şuan 20+6 yım artık çok net hissediyorum ve dışardan görülüyor.