benberyy Allysworld belki de 😅 mali müşavirim bende ne kadar ara ara kalkıp yurusemde 2 gündür okadar ağriyorlar ki uzerlerine biri otursa da birazcik agrisi geçse diyorum djjdjs geleneksel agri kesici yöntemleri jdjdj
Allysworld benberyy hahahahhshshs Allah kolaylık versin işine gücüne balım. Bebek varsa rahimlerimizin ağrılarına da razıyız tabii ki Allah’ııımmm🐣🐣
beautymom Kubragocer şimdiki testlerde yanılma da var tabi ama ben hiç yaşamadım her ay alırdım negatif çikardı en iyisi sağlık ocağı yada hastanede kan vermek canım hemşireye de test yaptım pozitif çıktı dersin :)
semiii Kubragocer ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde test yaptım artımed marka normal da 2.çizgisi yatay çıkardı ama bu sefer net çıktı 😁
Kubragocer semiii yani benimkiler de gerçek pozitif olabilir mi inan 9 aydır negatifleri görünce belli kırmızı çizgiye bile inanamadim hala da inanamıyorum
semiii Kubragocer ben ne yaptım biliyor musun hazirandan beri deniyoruz Biz ve olmuyordu artık test yapmaktan Vazgeçtim gittim direkt Kan verdim kanın sonucuyla gebe olduğumu öğrenince test yaptım Eylül’de hamile olduğumu öğrendim.