yaseminkarakus0728 Kubragocer ettik canım. ikimiz içinde hayırlısı olsun canım. Kan verdiğinde sonucu paylaş burda da merak ettim. Bende pazartesi günü kan vereyim
Kubragocer yaseminkarakus0728 o zaman ihtimal var mesela benim en son ilişkim 31 Ekim ve 7 Kasım’daydı en sonunda 8 Kasım’da test yapmıştım negatifti yani 31 Ekim’deki ilişki döllenmiş oluyor testin daha yeni pozitif çıktığını düşünürsek
Allysworld Kubragocer aa ne münasebet ne demek gebelik için kan almamak, ben kaç kez verdim. Çok manasız. Pazartesi ben de evde test yapacağım. Haberleşelim o zaman😍😍😍🐣🐣
aslig Kubragocer canım benim testimde adet öncesi yaptığımda böyle silikti. Sonra tekrar yaptım hafif belirginleşti ve kan vermeye gittim pozitif çıktı. Emin olmak için kan ver bence
Kubragocer aslig 5 testin 5ide pozitif çıktı bu sabah yaptım oda pozitif ve çizgiler pembe belirgin yani pazartesi kanla netlestiricem
Allysworld Kubragocer evett, ben de kıvranıyorum meraktan🥰 hele rahim ağrısı oldukçaaaa heyecan tavan
beautymom Kubragocer şimdiki testlerde yanılma da var tabi ama ben hiç yaşamadım her ay alırdım negatif çikardı en iyisi sağlık ocağı yada hastanede kan vermek canım hemşireye de test yaptım pozitif çıktı dersin :)
benberyy Allysworld canim rahim agriniz cok affedersiniz idrarinizi yaparken de agriyor mu benim bugun sizi sekilinde tuhaf yanma,kasıntı vs durumu yok 🤷♀️
Allysworld benberyy idrarda yok, sadece gün içinde oluyor. Bir de öğretmenim okulda çocuklara bağırdıkça kasık ağrım hissettiriyor kendini
benberyy Allysworld anlaadim canim bende hafif var ama idrarda oldu bu sefer cok degisik bir sızı birde bacak agrim var benim işim gereği hep oturuyorum ondan midir bilmiyorum
Allysworld benberyy ondan kaynaklı olabilir balım bir de ek olarak idrarda da rahim baskı alıyor ya ondan olabilir
benberyy Allysworld belki de 😅 mali müşavirim bende ne kadar ara ara kalkıp yurusemde 2 gündür okadar ağriyorlar ki uzerlerine biri otursa da birazcik agrisi geçse diyorum djjdjs geleneksel agri kesici yöntemleri jdjdj