Halista Fesev sizinle haftamız aynı. Bende 39 da sezeryan olacağım. Ama erken gelir korkusu taşıyorum 😅
AysegulGokmen Lyyda11 gebelik tansiyonum ve gebelik şekerim çıktı benim bir de bebek iri dedi onun icin çok bekletmeyelim dedi zaten böyle durumlarda anne ve bebeği riske atmamak icin 37 veya 38.haftalarda alıyorlarmış
Lyyda11 AysegulGokmen Evett doğruu bende kolestaz vardı değerlerim düştü 39 a kadar bekleyeceğiz dedi doktor normal istediğim için
LeydiDaisy Arimimi eveeet geçmez çok iyi biliyorum benimde geçmiyo😬 hayırlısıyla sağlıcakla bi kavuşabilsek🤲🏻
Halista Fesev benim birde 1.sınıf kızım olduğu için en son doğacağı gün ne zamansa o zaman olsun ,en iyi hali içerdeki hali modundayım 😅😁
demirrleydi_ Lyyda11 tam o hafta o günde doğurdum ben ama benimde son günlerde baya ödemim olmuştu ellerim ayaklarım yüzüm baya şişmişti doğumdan hemen sonra indi ama
DuruDefne_mommy Lyyda11 38.haftadayim bende kendimi birden şişmiş gibi hissediyorum haftaya bugün sezaryan dogumum var 🥰
Lyyda11 DuruDefne_mommy Ben normal istiyorum cuma doktor kontrolüm var bakalımm nst de bi şey çıkmıyor
demirrleydi_ Lyyda11 ikinci sezaryen doğumdu bende baya zor bir ameliyat oldu süreç biraz zor geçti inşAllah seninki çok kay ve güzel geçer 🫶🏻