Zehrakln tugba_kck_1987 elimde iki sefer yıkadım makinaya attım kısa programa düzeldiler çok güzel oldu sağolun
tugba_kck_1987 Zehrakln Çok sevindim çok üzülmüştüm mesajinizi okuduğumda kendi başıma gelmiş gibi oldum. Ama bebişin şansı bak düzelmiş sevindim hayırlı sağlıklı günlerde giysin inşallah
Zehrakln Hbsanneoluyo hayır cnm 30 derece de kısa programa attım olacağı varmış ama düzeldiler çok şükür
Zehrakln SevgibiR 😅😂 ay işte insan aklına getirmiyor hiç bu kadar uğraşacağını ilk sefer düşünsek te atmasak olmuyo işte başa gelen çekilir😫😁
Gunesdilsah Zehrakln çamaşır suyu kullanma öyle ıslak olarak durula sıcak suya karbonat sirke ve birazda deterjan köy sadece beyazları köy dinlendir bir kaç saat sabunla çıtır makinaya at yüksek derecede yıka
kocisininprensesi Zehrakln canım ne kadar etkili olur bilmiyorum ama aspirinler var ya leke çıkarıcı ondan, çamaşır tül beyazlatıcılarından ya da hem çamaşır suyu bunlardan ekleyerek ön yıkama ile yıka ama sonra bir iki kerede Bebek deterjanı ile yıka
TimuinMeliskdem Zehrakln tüh çok geçmiş olsun canım benim de öyle karışık renkli vardı ben renk koruyucu mendillerden almıştım a101 den her yıkamada içine attım hiç bişey olmadı aklında olsun bence ilk yıkama oldugu riske atmadım