Zehrakln Kızlar bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyim dedim hepsi beyazdı bi tane yeşil bir parça atıyım yanısıra dedim ama herşey yeşillenmiş ne yapayım çaresiz kaldım onca elbise berbat olmuş oysaki ne zorluklarla almıştım tüm hevesim gitti yardım edin lütfen 😫😫
Polo Zehrakln Hadi yaaa :/ Çok sinir bi durum olmş :/ Kosla falan kullansan ? Çamaşır suyu ya da Ama bebek kıyafeti ne kadar olur bilmiorm
Shrrife Zehrakln ön yıkama yap lele çıkarıcıhla sadece beyazları bir kaç tur yıkarsan sanıyorum çıkacaktır
Erham Zehrakln canım tekrar yika makinaya çamaşır suyuyla suyu karıştırıp at. Masrapanin içine biraz ace dök suyla karıştır o zaman zarar da vermiyor çamaşırlara
Hayale Zehrakln bence hepsinin üstüne camasır suyu dök biraz kalsın rengleri temilenicek. Sonra makineye at Cunki ayni sey benimde basima gelmisdi 🥰
AzraEbru Zehrakln vanish den beyazlatici var canim onu al kullan veye beyaz boya al kiyafetin rengini degistirmek icin 🙈
tugba_kck_1987 Kurumadan tekrar makineye atip leke çıkariciyla yıkadınız mi benim de başıma öyle bi olay geldi ama kurumadan tekrar iki kez yıkadım koslayla aldı boyasini
Zehrakln tugba_kck_1987 elimde iki sefer yıkadım makinaya attım kısa programa düzeldiler çok güzel oldu sağolun
Pars Zehrakln beyazlar için vanish oxi actionı kaynar su doldurdugunuz leğene 2 ölçek koyun içine kıyafetlerinizi bastırın hem çamaşır suyu gibi zarar vermez hemde beyazlatıyor 6 saate kadar suda tutabilirsiniz.. benim beyaz kumaşıma komple kırmızı şarap dökülmüştü hemen söktü.. sonrada makinaya atıp yıkayın tekrar detarjanla beraber kapak yerine oxi action ekleyerek😉 umarım fayda görürsünüz..
Nusema25 Zehrakln kotu olmis gecmisnolsun biseuly bilmiyom makineye atsan belki.cikar.sadece boyamistir belki bnm bi kiyafetim kirmiziya biyqnmisti yikaya yikaya geciyo
Hbsanneoluyo Zehrakln cnm çokmu sıcakta yıkadım ben pembeli leri kırmızılar beyazları yeşiller hep kısa programda 30derecede yıkamıştım hiç birine bşy olmamıştı
Zehrakln Hbsanneoluyo hayır cnm 30 derece de kısa programa attım olacağı varmış ama düzeldiler çok şükür
Burcusaydam Zehrakln benim de bir kaç kıyafetim öyle olmuştu Canım sıcak suyun içine bulaşık deterjanı koy biraz ovala karıştır suyun içinde beklesin sabaha kadar düzeliyor
OmurDerman Zehrakln madem araya renkli atacaksınız özel mendiller satılıyor, çamaşırlarla beraber bir tane atıyorsunuz renkleri karıştırmıyor 🤗 ben hepsini beraber yıkadım
Gamzeemrmrt Keşke atmasaydın canım onuda elinde yıkasaydın. Cunku belli olmuyo ılk yıkama renk verıyo uzuldumm 😟 maleesef. Bır gece suda beklet bakalım nasıl olcak. Beyazlar için detarjanlar vrya kosla faln olmadi oyle al ek durumalı at 🙌🏻☺️
SevgibiR Zehrakln aynı ben😂 bnde bı kere beyazlara Pembeli şey atmışım bütün atletler tsort vs esimin çoğu Pembe olmuştu sonra çamaşır suyuna bastim düzeldi biraZ 😓
Zehrakln SevgibiR 😅😂 ay işte insan aklına getirmiyor hiç bu kadar uğraşacağını ilk sefer düşünsek te atmasak olmuyo işte başa gelen çekilir😫😁