iremipekg Kbra17 hamilelik olabilir gibi geldi bana ya ilk gebeliğimde de kaset test sonradan silik çizgi olmuştu
bsrkrts Artımed bende defalarca yalancı gebelik çizgisi gösterdi bu markaya güvenmemeni öneririm. Yerinde olsam kan vermeye giderdim hemen
emine717_ Kbra17 canım bebetimeda artı medde çok yalan i pozitif veriyor diyorlar ama oladabilir rabbim gönlüne göre versin 🌸
iremipekg Kızlar 2 teste de su tuttum çizgiler gitmedi buharlaşma olmayabilir ama yalancı pozitif olabilir eşime başka marka aldırıcam cuma da kan veririm
Blueeberryy iremipekg hic erken testle falan ugrasma valla ucuz kaset test sabah ilk idrarla yap varsa cikar
iremipekg melteW yaptım evet 3.5 ay oldu 40+3 de doğdu normal denedik 8 saat suni sancı sonrası hiç açılma olmadı sezeryan oldum ama rahat geçti çok şükür
iremipekg Kızlar softec diye bir markanın testini yaptım negatif çıktı demekki artımed gerçekten hayali çizgi çıkarıyor
agilkaya Kızlar bende bugün yaptım sabah ilk idrarla adetime 5 gün var 27 kasım. 5 dk içinde çıktı. Testim predictor early erken gebelik