Herseydenbiktim 1Ali Benim esim hep askim der annem de Ada der (ismimi öyle kurmak istiyormuş babam o donem Azra Akın güzellik birincisi olunca Azra koymus) lakap mi bilmiyorum ama 😂
edaabykl 1Ali Banada ballim 😂 bisey istiyecegi zaman karıcımmmmm 😂 dışarda birine bise anlatirken Hatun der birsuru bise diyo bu adam bana 😂
1Ali penbe_karisi eşim sevgililiğimizden beri sevdam der (adım sevda değil🙈) diğeride isminin kısaltması olduğu için hoşuma gidiyor 🥰
mom_51 9 sene önce tanıştık eşimle 2 sene hem sevgililik hem nişanlılık yaşayıp evlendik. 9 senedir aşkito der bazen toplum içerisinde de ağzından kaçırır. Kayınbaba falan alıştı eşime aşkiton nabıyor falan diye sorar 🤭
1Ali mom_51 yaa hahahaha çok iyi banada sürekli sevdam dediği için ilk tanıştırdığı büyükler ismimi sevda sanıyordu😂
bersah34 1Ali benim eşimde klasik aşkım yada beriş der, ablalarım bitto der ama genellikle çoğu kişi beroş, beriş der
demirrleydi_ 1Ali arkadaş çervem roz veya rozê der ailemden birkaç kişi kıvırcık der saçlardan dolayı 😂 eşim herşeyi söyler ya onu izin var
dedimolabilirrr 1Ali arkadaş çevrem Atom der. Atom karınca misali olduğum içinmiş 😅 bilmediğim, yetişmediğim durum yok bir de minnak olunca bu lakabı komşularım takmıştı şimdi eşim bile diyor 😅😅