ftmctn5151 Denizmrt ilk idrarla yapın kesinlikle bata 2 gün kala ilk idrarda Silik çizgi çıkmıştı. Öğleden sonra yaptım negatif çıktı. Ertesi gün sabah tekrarladım testi yine ilk idrardı belirgin pozitifti bu sefer ilk idrar o yüzden önemli 🥰🥰
Denizmrt ftmctn5151 markası neydi acaba 😃 bnde ilk idrar çok erken kalkıyorum namaza onunla yapamam belki cünkü test alıp gelcem sıvı almadan testi yapaym diyorum ilk idrar olmasa bile
Denizmrt asenazeynep yarn sabah tekrardan yapcam bakalm bu sefer fazla ünitlendim ben galiba negatif görürsem üzülücem🥲
ftmctn5151 Denizmrt Nimo vardı elimde sonra dan predictor diye bi marka aldım. Negatif gösteren nimoydu herkese yalancı pozitif veren test bende negatif göstermişti. Ama Regle bir gün kala güvenilir olan predictor ile yaptım ikinci çizgi belirgin çıktı onda
Denizmrt mommyyysd teşekkür ederim inşllah ya sabah tekrardan yapcam inşllah pozitif tekrardan görürüm😊
asenazeynep Denizmrt Yaa canım beniiim inşallah pozitif görürsün, mutlaka haberdar ett. İlk mi bu arada?🌸💞
Denizmrt asenazeynep inşllah güzelim Rabbim hayrlı olanı nasip etsin hepimize 🤲🥰💕yok bi oğlum var ona çok kardeş istiyorum tekrardan 😊
Denizmrt asenazeynep yaptım ama awox lan tekrardan çokkk silik çıktı tekrardan aşırı silik sabah ilk idrar değil ama tuttum sabahtan beri testi alıp gelene kadar sıvı da almadım
Denizmrt hilalaselll4 testi yaptm ama bilmiyorum anlamadm bişey yok gibi var gibi hafif yoksa ben mi görüyorum anlamıyorum
asenazeynep Denizmrt Ayy canım benim inşallaahh vardır da sağlıcakla gelir kuzucukk🌸💞💞Haberdar et mutlakaa merak ettim ben dee☺️
Denizmrt ftmctn5151 oda çok pahalıya geldi bana yoksa onı almak istiyordun da dedm bide lnı alıp negatif görmek var 😃
Denizmrt hilalaselll4 göğüs hassasiyeti normalden çok önceden başladı başka bişey yok bide bu gün herşeye ağladm 😃😃