Denizmrt https://resmim.net/i/jzB4p3 testin silik çizgi var acaba yalancı olma durummu varmıdır daha önce awox yaşayan oldu mu 😳🥲
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Denizmrt verdiğini söyleyenler var bana da 1 defa verdi başka vermedi kuruma. Kaç gün kaldı adetinize
Sensedim Denizmrt çizgi pembe gibi duruyor çok yaptım awox bazen çok ince kuruma çizgisi gibi biseyler oluyor ama gıri gibi cok zor görulen bi cizgi asla böyle pembe gibi görmedim bence sizde bebiş olabilir
Denizmrt Masal2021 bat 20 iki tane yaptm bu gün diğeri artı med ona güvenmedim onda da silik çıktı tekrardan awox aldım ama ümitlenmek istemiyorum 🥲
Denizmrt HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI 3 kaldı bnde emin olamadım ya awox iyi diyen de var çıkan da var yalancı
Nuriay Denizmrt max ıkı gün sonra iki katı koyulaşıcak bu testden o zaman daha net anlarsın umarım hamılesindir bendede böyle olmuşdu kaç kez yanıldım diye kale almadım bat günü tekrar yaptım koyulaşmıştı diye öyle emin olmuşdum
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Denizmrt en iyisi sabah ilk idrarla yapın daha net sonuç verebilir şuan varsa da silik çıkması normal