arican 1devaannesi walla kızımda iğne yaptırıyordum şimdi de hap kullanıyordum doğumda bağlatmayı düşünüyorum
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI 1devaannesi bir sürü insan var korunarak hamile kalan etrafımda da çok var hatta o yüzden hiçbir korunma yöntemi kesin korur diyemiyorum 🥲 nasibi varsa tüpünü de bağlatsan oluyor
hilal858_ hd_d Been 🙋🏻♀️şuan 3.Gebeligim 9 sene aradan sonra🙄 Hiç birine güvenim kalmadı artık ne yapıcam bilmiyorum. Sezeryanda olmuyorum bağlatsam
daisy__ Biz prezervatifle korunduk gebelik planlayana kadar da hiç sıkıntı yaşamadım ama kuzenim deri altı implant taktırdı 5 sene koruması var diye taktırdıktan 1 ay sonra gebe kaldı😅😅😅
1devaannesi daisy__ ohaaaa deri altını biraz daha , sağlam sanırdım Birtane infulucer 3 sene onunla korunmuş
1devaannesi hd_d aynen regl günüm olacağım zmn bur kaç gün önceden bel karın ağrım kalça ağrım ur ora ,şiddetli şekilde ,bugün yok öyle bisi bol akıntı var birde dün ha bulantım vardi
hd_d 1devaannesi biraz daha bekle baklm olmassa mecbur test yaoarsin stresten falan gecikmiş olablrmi?
daisy__ 1devaannesi valla Gülo Rabbim nasip ettiyse ne yaparsan yap oluyor bi doktoru dövmedigi kaldı o kadar para bi ay için mi verdim sana diye
1devaannesi HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI bu çok doğru bir yazı gercejtne haklısın onun önüne geçilmez cnm
1devaannesi lberramom yaa sizde o şanslılar şansınız birazda nasip işi gerçekten sağlıcakla alın kucağınıza bizde ilk 1,5 yıl o şekil korunduk olmadı, kizim 2 yausdna neredeyse
Milenamavi Kendim prezervatif le hamile kaldım, yengem spiral kaymamasina rağmen hamile kaldı ama o düşürdü