myangelson 1devaannesi geri çekilme ile korunma olmuyor bununla hamile kalması çok yüksek öncelikle onu belirteyim 😄 Öteki korunma yöntemlerinde de gebelik ihtimali oluyor az da olsa. Mesela burada bir kullanıcı annesi spiral+ doğum kontrol hapı+ prezervatif kullanılırken hamile kalmış kendisine öyle diyordu 😄 Başka bir kullanıcının kadın doğum doktoru da tuplerini bağlattigi halde hamile kalmış öyle demişti 😄😄 Yani en garanti korunma yöntemi yanasmamak 😂😂😂😂
Edizhr 1devaannesi ablam spiral varken kalmış hemde kayma eskime falan yoktu oğlu yeni 1 yaşına girdi 0cak başı doğumu
hilal858_ hd_d Been 🙋🏻♀️şuan 3.Gebeligim 9 sene aradan sonra🙄 Hiç birine güvenim kalmadı artık ne yapıcam bilmiyorum. Sezeryanda olmuyorum bağlatsam
Annesii66 hd_d o çook yaygın hamileliğimi öğrendiğim zaman doktora nasıl olur ertesi gün hapı aldım demiştim neyi neyden korudunuz ki ana rahmimi aldığım hastam sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğini kucağını aldı demişti🥲 rabbim yeterki ol desesin hiç bir tedbir önlem fayda etmez şuan 32 haftalık hamileyim ertesi gün hapıyla hemde 😂
1devaannesi hd_d söyledi ayıp olmazsa ben prezervatif öle korunuyorum ancak ,eşimin şey yapmasına yakın takıyor yani uzak gibi geliyor bu durum nadir reglim 7,8 gün gecikiyor bugünde regl günüm olmadım birde ağrım sızım vs yok
1devaannesi lux38 aaaa demekki tam korunma diye birsey yok herhalde he azdaha bende taktiracaktim düşünüyor dum
myangelson 1devaannesi hayır yanlış prezervatif kullanımı bu hamile kalma riskiniz var. En baştan takılması gerekiyor
hd_d 1devaannesi niye ayıp olsun balım doğru zamanda ve şekilde kullanildiktan sonra koruma sağlıyor ama 100 de yüz degil hatta yüksek bile hamile kalma olasiligii ama en baştan takılması lazim bide bence hepsi riskli ya bugün regl günün ama gecikme falan yok demi
lberramom myangelson Biz 2 yıllık evliyiz. Geri çekilme yöntemi ile korunduk. Hiçbir şey kullanmadık. Arada şüphelendim acaba yanlışlıkla kaçtı mı fln diye hiç kaçmadı olmadım. Tam dedi kki bu ay çocuk düşünmeye başlayalım. Korunmadığımız ilk ay oldu çok şükür. 9 haftalığız şu anda.
1devaannesi hd_d aynen regl günüm olacağım zmn bur kaç gün önceden bel karın ağrım kalça ağrım ur ora ,şiddetli şekilde ,bugün yok öyle bisi bol akıntı var birde dün ha bulantım vardi
Nuriay 1devaannesi nasıl bi korunmadan bahs ediyorsunuz ? Tek 100 \100 konuma sağlayan ilişkinin olmaması 🤣
arican 1devaannesi ben 👆 ikisi de korunurken oldu eşime dedim bi daha korunmucam ha bire doğruyorum zaten 😂
myangelson 1devaannesi evet baya şanslısınız 😄 ben prezervatif+ geri çekilme tercih ediyorum hap kullanamıyorum yasak yoksa hap da kullanırdım
1devaannesi lberramom yaa sizde o şanslılar şansınız birazda nasip işi gerçekten sağlıcakla alın kucağınıza bizde ilk 1,5 yıl o şekil korunduk olmadı, kizim 2 yausdna neredeyse
myangelson lberramom şanslısınız o zaman. Çünkü doktorlar da geri çekilme korunma değildir diyor. Geri çekilme ile hamile kalmayınca ya çok sanslisinizdir ya sağlık sorununuz vardır diyordu bir doktor YouTube da
toocce lberramom aynı hikayeye ben de sahibim çok enteresan 😅 geri çekilme ile hallediyorduk çocuk düşündük hatta bu zamana kadar nasıl olmadı riskli falan diye çok düşündüm acaba olmaz mı bizim gibi ama düşündüğümüz ilk ay oldu 16 haftayız şu an
arican 1devaannesi walla kızımda iğne yaptırıyordum şimdi de hap kullanıyordum doğumda bağlatmayı düşünüyorum