Nevagibi Kızlar BhCG takibi yapıyorum, 3 gün önce 176 çıkmıştı yarın en az 480 civarı çıkması gerekiyor %66 olarak hesaplayınca, en sağlıklısı 700/800 civarı çıkması bence, dua edin lütfen 🥺 🙏
bsraltnsy Nevagibi bende senin gibi beta hesapliyorum 60 70 eksik cikinca uzuluyordumm sakın az eksik cikarsa uzulme simdi saglikli gebeligim var
Nevagibi bsraltnsy yaa ama benim ilk baktırdığım %32 falan artmıştı sadece, sonraki %175 artarak toparladı bu yüzden çok korkuyorum yarınki kandan :( dua eder misin yüksek çıksın
bsraltnsy Nevagibi insAllah guzel cikar beta artisi okadar degisiyor ki benim ilk baslarda 5.5 kat artiyordu sonra 2.5 ga dustu saatinde ver testi mutlkaa
gizemli00 Nevagibi evet ilk değerim 28.7 bana kimyasal gebelik de olabilir dediler biraz beklemem lazımmış günden güne arttığı için bir haftalık bile değildir diyorlar ama bı aydır ki adet olmuyorum o nasıl oluyor anlamış değilim valla
Minamom_ Nevagibi ayyy kuzum gözümüz aydın Allah dualarımızı kabul etti darısı kese kalp atışı inşallah🙏🏻♥️
Nevagibi Minamom_ ayy aminn çok şükürr çok şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza alacagımız günleride göstersin inşallah 🙏 🙏
Sarisinkiz00 Nevagibi senin moralin bozuk diye salladım ben benimde az yükseldi diye biliyor musun 4 kat artmıştı benim 2. Baktırdığımda 😌