bebeklerim__ Canlarım merhaba. 2 aylık kızıma meme mama gidiyoruz. Gazli bi bebek. Sma comfort kullaniyorduk smdi baska bi mama mi alsam boyle gazını azdirmayck kilo aldiracak mama öneriniz var mi
glnzkrkmz bebeklerim__ bebelac gold iyi gelecektir . Kızımın kabızlık ve gaz sorunu vardı bize iyi gelen mama buydu
bebeklerim__ Herseydenbiktim aşkım oğlum da almıştım ama çocuğu mahvetmişti o yüzden çok güvenemiyorum aptamile
Herseydenbiktim bebeklerim__ Aa anladim bitanem, bize iyi geliyor aklında bulunsun diye dedim. Ben sma’a geçmek istiyordum sonradan doktor şimdilik kalsın dedi
[silindi] bebeklerim__ kuzum ben 1 ay hipp organic combiotic kullandım kabız ve kusma yapmıştı o. Sonra keçi sütlüye geçtikk. Gençleştim resmen 😂😂 ne gaz ne kusma ne kabızlık. Kızım da çok seviyor. Kilo alımı da gayet iyi. Şu an 10 aylık 10 kiloyu geçti maşallah.
daisy__ Cano ben mamanın bebekten bebeğe değişeceğine inanıyorum her bebek aynı değil bu yüzden deneyerek gideceksin maalesef sma hip bebelac holle evolvia ne gelirse verdim Aptamil gazlı oluyor diye vermedim en son onu denedim Aptamil işe yaradı