Allysworld kaderferhat bir tanem bence yine erken gebelik testi yap, kaset testte benim geç çıkmıştı. Erken gebeliklerim pozitifti. O yüzden erken gebelik testlerini çok severim
kaderferhat Allysworld bi erken bi kaset test aldm bende 😆 günüm daha çok geçsin bidaha yaparım inşallah
Allysworld kaderferhat yok 48 saatte bir ciddi şekilde yükseliyor, sabretmek zor evet ama bence çarşamba sabah ilk idrarla yap
Serappppph kaderferhat inşallah canım senin de benim de isteyen herkesin de vardır bu ay testin markası hiç güven vermiyor malesef şu görüntü awoxta olsaydi kendime kesin derdim
Allysworld Serappppph ay birbirimize güzsl haberleri verelim inşaallaah kaybetmeyelim birbirimii takip edelimmm🐣
Serappppph Allysworld regl oldum ben canım bugün dun nimo test yapmistim 3 tane üçüde pozitif çıkmıştı ama artık inanmam artık teste
linsmea kaderferhat bazen altında çizgi oluyor ve ışığa tutunca o cizginin gölgesi düşüyor o yüzden içerdeki kağıdı çıkarıp oyle bakmayı tavsiye ediyorum. Bana sanki o gölge yapmış gibi geldi çünkü