Dinolisoo LadyX ay takma bile ya delirmişler. Doktorsun sen psikolog değil nerenden çıkardın mutsuz olduğunu muayene et geç işte. Hiç görmedim moral veren destek veren doktor hep bir moral bozma derdindeler. Amaçları ne anlamadım
[silindi] LadyX Evet kızım birazcık mızmız, kucaktan indiği an ağlıyor (özellikle bu ara daha da arttı), tanımadığı insanlara sert bakıyor. E benim kızın tc sini verseydin…..
myangelson LadyX benim çevremdeki çocuklar da hep çok sakindi benimki çok fena çıktı 😄😄 böylesini ilk defa gördüler cevremizdekiler de önceden yadirgiyorlardi da şimdi alıştılar huysuz bizimki herkes kabul etti 😂😂😂
myangelson LadyX büyüdükçe normale döner ya benimki 9 aylık neredeyse hep aynı olduğu için huyu böyle diyoruz ama hiç doktor falan agresif mutsuz demedi yani 😄
[silindi] LadyX eşini de umursama ben erkeklerin bebek bakımı bebeği anlama konusunda kıt akıllı olduklarını anladım 😂😂😂 bebeklerin ağlayacağını idrak etmeleri uzun sürüyor. Benim kız 10 aylık eşim hala neden ağlıyor diye soruyor mesela
myangelson LadyX niye düşüneceksin çocuğun mizacı buysa zaten yapacak birşey yok. Ama daha çok küçük yani şimdiden agresif falan denemez ki
LadyX myangelson ya agresifse de benim çocuğum çekeceğim yani sorun o değil benim aklıma daha kötü şeyler getirdiler hani zekasıyla alakalı filan Allah korusun
bebeklerim__ LadyX hayir hayir oyle düşünme estağfurullah tovbe. Kiz benim bebe biliyon dogdudugundan beri agliyor. Yok olmaz birsey çocuk aglamis öyle düşüncelere kapılıp da kendini yipratma
myangelson LadyX ay yok ya çocuk huysuz diye sağlık sorunu mu olacak ne alaka. Benim oğlumu söyledim sana çok huysuz diye ama maşallah o kadar akıllı ki şimdiden