Selam canım anneler,
Biraz önce hastaneden geldik. Geçen hafta bebeğimin üçüncü ay muayenesine gittiğimizde her şey yolundaydı. Kilo alımı vs iyi. Gelişiminde bir sıkıntı yok çok şükür 🙏🏻 ama iki gündür uyandığında hırıltılı nefes alıyor diye bugün tekrar doktoruna götürüp bir gösterelim dedik ve hastaneye gittik doktoru kontrol etti hiçbir sıkıntılı durum göremedi bazı günler böyle daha huysuz olabilir dedi. Kızım da sağ olsun her defasında ağlıyor hastanedeyken 😅 Mizacı böyle olabilir dedi. Hırçın olan çocuklarda 4 yaşa kadar devam edebiliyor bu durum dedi. Evet kızım birazcık mızmız, kucaktan indiği an ağlıyor (özellikle bu ara daha da arttı), tanımadığı insanlara sert bakıyor. Ama gün içerisinde evde gayet mutlu bir bebek onunla ilgilenildiği zaman gülüyor, oynuyor, tepki veriyor, heyecanlanıyor, aguluyor, kitap gösterdiğimde benim ona okuduğum gibi okur gibi sesler çıkarıyor vs. Ama doktor bebeğime ikidir MUTSUZ bu diyor sinirlerim bozulmuyor değil 😂 eşim de iş yerinde sorunlar yaşamış biraz gergindi arabada da Duru ağlamaya devam edince bu çocukta bir anormallik mi var dedi ben de sinirlendim her çocuk aynı değil diye sert çıktım. Haksız mıyım? Resmen doktor ve eşim benim içime kurt düşürdü. Asabımı bozdular yaaa. Normal mi değil mi Allah aşkına siz söyleyin.