Zbyd3 23 hafta oldu .bi gün hareket hissedersem diger gün çok az yada belirsiz . Dün iyi hissettim ama bugün sabahtan beri belli belirsiz bişeyler oldu tam anlayamadım ama hala daha bi hakaret yok normal mi bu sizdede oluyor mu kızlar
Mihrasina_ Zbyd3 Plesentanız öndeyse olabiliyor benimki soldaymış mesela bir gün hiç hissedemedim diye acile koştum dedim kesin biley oldu meğerse sol tarafa geçmiş oynuyor ama ben hissetmiyordum
Ruyasekr2089 Zbyd3 28. Haftadayım bende de durum aynı doktoruma sordum plesentan önde olduğu için şu an çok hissetmezseniz biraz daha büyüyünce daha çok hissedersin dedi
Babysiii Zbyd3 o haftalarda benimde çok düzensiz di 1 gün hareketliyse diğer gün az hareket ediyordu sırt üstü uzan dürt edecektir mutlaka haraket❤️
ilkayksck Zbyd3 ben 27. Haftamdayim dün aşırı hareketliydi bugün sabah vardı sauan sakin oluyor öyle telaslanma canım
Zbyd3 Mihrasina_ detaylıda yada kendi rutin kontrollerimde plasenta ile ilgili bişey demediler herşey normal dıyorlar ama bilemedim ki bu gitmemde sorarım ama insan tedirgin olmaktan kendini alamıyor vallahi
Mihrasina_ Zbyd3 bende 2 hafta önce öğrendim acile gidince kontrol esnasında plesanta sola yerleşik bebekte şuan orda dedi
Zbyd3 Mihrasina_ tamam aklıma geldi de uzandım kalkmaya zorlanıyorum biraz. Birazdan yiyim bari teşekkür ederim
Zbyd3 Ruyasekr2089 yaa.. Hadi inşallah öyledir . İlk gebelik birwz geç nasip oldu ondan da evham yapıyorum Allahın izniyle bişey olmaz
Ruyasekr2089 Zbyd3 hareket etmediği günler bende çok endişeleniyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah🌸🥰
elifmrlll Zbyd3 Hareketini nasıl hissediyorsunuz ne gibi bir his ben hissediyormuyum hissetmiyor muyum anlamıyorum ya
Zbyd3 Babysiii az önce dürttüm hemen bi pıt oldu ama tekrarı olmadı . Normalde oluyordu iyiye yoruyorum inşallah bebeğimin hareketidir🥹
Zbyd3 ilkayksck ay inşallah oledir.hiç kabul edemiyorum kain kalmasını ya🥲sürekli olmasada şöyle bi haber versin burdayım dercesine .. bi kaybım var 3 yıllık özlem ondan galiba fazla takıyorum 🤲🥹
Zbyd3 elifmrlll bazen arada karnımın üstünde görürdüm vurduğunda bazende içten bi hareketlenme boyle tam tarif edemiyorum onu ya balon patlaması gibi yada boylr dilini yanaklarının etrafında gezdirdiğinde olan biley gibi bilmıyorım inan onu şuan saçmada tarif etmiş olabilirim. Ama anlıyorsun içinde bi canlı oldugunu gğzel bi his boyle heyecanlandırıyor hareket ettıgınde