tugba0305 melllbb evet gösteriyor tüm organlarını inceliyor bebeğin her detayını ve en son da yüzünü gösterdi.hatta bizimki doktorun istediği açıda durmuyordu defalarca girdim uğraştı baya iyiydi
Alya05 Moz Allah gönlüne ferahlık versin inşallah ama yemeğini ye her ne olmuşsasa geçecek olan sana olur kendini üzme
Moz Alya05 öğle arasında yemek yiyeceğim zaten bi yarım saat sonra falan.Amin inşallah canım çok sağol
melllbb tugba0305 Çok şükür yaa 😍😍benim çok tuvaletim geliyor ve sanki bebek vajinaya vuruyor gibi hissediyorum ya pıt pıt bir şey oluyor ama çok aşağida gibi yemek yedim yattım şimdi ağriyor
tugba0305 melllbb tuvalet sorunu malesef bende de var benim ağrı kasıklarda ve hareketin kısıtlandı şimdiden ileriki ayları düşünemiyorum
melllbb tugba0305 Randevu bulamiyorum doktorum hiç söylemedi böyle olacağını daha önceden alırdım napicqm bilmiyorum
tugba0305 melllbb ben bulunduğum yer değilde eşimin memleketinden aldım iznini denk getirip gittim sabah 10 da falan bak yada geç saatlerde sürekli bakman lazım
tugba0305 melllbb bazı radyoloji doktorları da yapıyor yaptırıp memnun kalan var bir araştır istersen
melllbb tugba0305 Haftada normal olabilir bizim 21. haftaydı bu yazdığım hareketlerini hissediyor musun