melllbb tugba0305 Allah Allah canım ya senin uzun sürdü 😥 benim bitti onlar çok nadir buzdolabını açınca midem bulanıyor
tugba0305 melllbb hiç sorma valla 3 gün önce aldığım kokunun bulantısını yaşıyorum hâlâ ilaç da etki etmiyor sanki yine birşey yedirmiyor hayırlısı bakalım
tugba0305 melllbb tetanoz yaptıracağım ama diğerlerini yaptırmicam boğmaca falan varmış gerek yok.tetanoz da Allah korusun ameliyat durumu falan olur bir küçük ihmalde bebeğimi riske atmamak için olacağım
melllbb tugba0305 Bende korkuyorum ya artık aşılara güvenim yok tetanozun sakıncası yok demi hiç olmak istemiyorum
tugba0305 melllbb tetanozun sakıncası yok ve dediğim gibi doğumda yaşanacak küçük bir ihmalden bebeğin ve senin kapacağın tetanoza sebep durumların sonucu daha kötü olur
melllbb tugba0305 Evet ya kötüyüm biraz sürekli karnımda değişik ağrı kasık ağrisı gece çok uyanıyorum sen
melllbb tugba0305 Canimm nerdesin ??? Benim vajinada baskı oluyor ya mesane ağrıyor gibi oldu mu sende hiç
tugba0305 melllbb geceden sabaha kadar geçmeyen kasık ağrısı yüzünden nerdeyse apandisit ameliyatı olacaktım 3 hastane gezdim testler ultrason ve son olarak mr çekildi şükür apandisit değil dediler ama o süreci gel birde bana sor
tugba0305 melllbb bende sürekli var kasık ağrısı ve idrara çıkmam sıklaştı bazen hareketlerde zorlanıyorum.ama ilk defa bebeği hissettim sanki geçen gün
melllbb tugba0305 Ayy merak ettim bende kaç gündür yazmayınca bendede aynısı ya kasık ağrısı kramp beş dk da bir çisim geliyor gece en az dört kere kalkıyorumdur. Hay Allah ya senin şiddetli oldu demek ben doktora yazdım normal gebeliktendir dedi 5 ocakta kontrolüm var ordan detaylı ultrason için gönderecek doktor. Sizin ne zaman detaylı ?
tugba0305 Bende gece sürekli kalkıyorum.Detaylı ultrason yaptırdım organlarında vs sorun yok çok şükür.kolu ve bacağı kısa dedi ama onu da takmıyorum açıkçası anne baba minyon olduğu için selvi boylu çocuk beklemiyorum
melllbb tugba0305 İyi çok şükür kuzum sağlık açısından bi sorun olsa söylerdi zaten merak etme benimde az kaldı artık merak ediyorum bakalım nasıldı bakan dr devlette yapılıyor demi