Rose_07 Alya05 Hergün yumurta, avakado, tahin pekmez yerim. Gerisi keyfime göre değişiyor. Cevizde yerdim ama çok tiksindim başlarda yiyemiyorum.
HafVel Alya05 günaydın afiyet olsun. Bende her gün mutlaka haşlanmış köy yumurtası çeçil peynir ve tahin pekmez yiyorum. Salatalık havuç domateste sürekli yiyorum. Bebeğimin kilosu haftasına göre önde gidiyor. Birde buldukça ve çoğu zaman avokado yiyorum.
Nisanmomy Alya05 afiyet olsun. Günlük yumurta, kaşar, avokado, yeşil biber tüketmeye çalışıyorum. Ayrıca peynir ve domatessiz bir kahvaltı düşünemiyorum
Ayseguls_baby Alya05 her gün kahvaltıda yumurta, beyaz ve kaşar peynir, zeytin, avokado, domates salatalık(mevsimi geçiyor havuç eklicem yerine) ceviz ve organik tahin yerim mutlaka ❤️ içecek olarakta eşim gececiyse açık çay, işteyse ballı süt içiyorum
eed21 Afiyet olsun bende muhakkak yumurta peynir tüketmeye çalışıyorum. Bazen menemen bazen patates canım ne isterse 😂 bu ara tereyağına sardım sonum hayrolsun
Alya05 eed21 saol canm Sanada afiyet olsun Aynen Benmde yumurta şekli hergün değişiyor, dün eşim dşyor niye haşlamıyorsun 😁😁 basen suçuklu bazen kavurmalı yapıyorum reçeller hep var zaten 😊 bu mevsimde domates salatalıkta yenmez , annemler yazın hep köyden yollardı bol bol yerdim şuan pek almıyorum. O yüzden soframda renk yok 😀🤣🤣🤣
Alya05 Rose_07 afiyet şifa olsun cNm bende başlarda avokado çok tüketiyordum sonra bi iki aldım içi bozuk gibiydi mevsimi geçmişti heralde gözümde soğudu Tahin bende çok severim Benm yeni bitti geçen A101 den aldım mazot kokuyor yiyemiyorum öyle kaldı orda 😀
eed21 Alya05 hepimiz aynı durumdayız ilk zamanlar bol sebzeliydi de sofralar artık kısıtlamaya başladı 🙂
rzyemrykvrk HafVel avakadoyu nasıl tüketiyorsunuz benim midemi bulandırıyor ağzımı bi hoş ediyor yiyemiyorum çok faydalı biliyorum yemek de istiyorum ama yiyemiyorum
Rose_07 Alya05 Bende her avakadoyu yiyemiyorum. Onların cinsleri oluyor. Pazardan parlak olanlara bak tavsiyem. Tahinde bende torkunun çok güzeldi o bitti bime gelmiş alayım dedim beğenmedim. Onuda el yapımı bulursam alacağım. Ama faydalı diyorlar yiyorum bakalım göreceğiz.
Alya05 eed21 Yaz sofrası öyle oluyor 😁😁 Kış hazırlıkları çok yaparım reçellerimi kendim yapıyorum ayva reçeli çilek reçeli kayısı reçeli Yoğurdu evde mayalıyorum net hatırlamıyorum ama sanki burda diyorlardı ev yoğurdu yenmez die. Süt alıyorum mayalıyorum
Nisanmomy eed21 avakadoyy seçerken yumuşak olmasına dikkat ediyorum birde sap kısmını kaldırıyorum yeşilse alıyorum. Gem yumuşak olgun hem içi yeşil güzel oluyor. Bol limon az tuz döküyorum öyle tüketiyorum
Alya05 Nisanmomy afiyet şifa olsun cnm kahvaltının vazgeçilmezi peynir 10 kg yaptırmıştık bitti , 12 kg siparişi verdim bizde çok tükettiriz
Alya05 Rose_07 tahin aktardaki güzel direk sıkıp sana veriyorlar biliyorsun ki tazedir Pazara pek gitmiyorum markete uğrasam bakacam
Ayseguls_baby Rose_07 file markette servet tahin öneririm canım ata tohumdan üretiliyor katkısız, tek kavrulmuş.
Rose_07 Alya05 aa ev yoğurdu yenmezmiymiş. Sütü duydum pastörize içilmesi gerekiyor diye ama yogurdu duymadım. Benim süt alıp yapacak bir yerim olmadığı için annem köyden getirtiyor yoğurdu sırf hamileyim faydası olur diye. Doğrusunu bilen yazsın boşuna almayayım 🤔
Alya05 Rose_07 inan bende pek bilmiyorum 🤷♀️ sanki burda öyle duymuştum ama yiyorum vala market yoğurdundan daha iyi 😌
Cnn1314 Rose_07 ev yoğurdu yenir tabiki de ama yoğurdu mayalamadan önce kaynatmak şart bazıları kaynatmayıp gerekli sıcaklığa gelince mayalıyomuş o şekilde mayalanan yoğurdu hamilelikte yemek sorun olabiliyormuş ama mayalamadan önce kaynatıp ılıtıp mayalıyosanız sıkıntı olmaz
Ayseguls_baby Rose_07 Kızlar tavsiyemdir aylardır alıyorum fileden. Kendi sitesi de var tahin helvası da şahane