myangelson LadyX inşallah severiz 🥲 aynen oyuncaklar hep yanımızda zaten 😄 gerçi sevmiyor hiç iki elinde tutup atıyor da olsun 😄😄
LadyX myangelson bence bu sefer oto koltuk sayesinde rahat gidecek (manifest777) 😂 sen yanında oturuyorsun dimi
LadyX DuruDefne_mommy yaaaa mutlaka haber ver olur mu çok az kalmış kavuşmanıza insan o kadar heyecanlanıyor ki 🥹
DuruDefne_mommy LadyX her sey yolunda çok şükür doktorumla son kez konuştuk son kez muayene oldum duygusallaştım galiba biraz🥲🥲
myangelson LadyX aldım kabul ettim 777 😂😂😂😂 aynen ben yanındayım yoksa durmaz zaten küçük daha minik kuşum benim 😍😍
medias LadyX ahhaha Tokatlılar söyler belki çevre illerde de kullanılıyodur Sivas Amasya filan, boş şeylerle uğraşmak, vakit öldürmek yani 😌😅
LadyX medias yapmayı en sevdiğim şeyin kelime anlamını bilmemek de benim ayıbım işte 😂 çöçelenmek* en favori kelimem oldu
LadyX myangelson ben de kızımın hep yanındayım 🥹 3 aylık. Arada kucağıma alıyorum emziriyorum arada oyun oynatıyorum bazen uyuyor derken yol geçiyor hemencecik. Arka koltuk prensesim 💕
Senacanblt_ LadyX günaydınnnn normalde pazartesileri benim detaylı temizlik günm ama ben uğraşmayım diye sağolsun dün kocam halletti bugün hep yatış modundayım
LadyX Senacanblt_ vay be haftanın kocası seçiyorum seninkini 🏆benim de eşim bu sabah kahvaltıyı hazırlarken dedim ki ben de evi temizleyeceğim ev tertemiz ki diyor evi 💩götürüyor haberi yok hahahaha
Bu0 LadyX bakalım çok ilerlerse bende yazdıracam doktoruma neyse kızlar size iyi sohbetler ben uyuma kaçar uyanınca çok işim var
Senacanblt_ LadyX cidden bu süreçte eş desteğinin önemi bir kez daha anlaşılıyor 30. Haftadayım ve her türlü ağrı başladı gece uyuyamama zaten var o da bunları görüyor ve yapabildiği kadar yardım ediyor allah razı olsun ❤️hahahah sizinki de iyiymiş size pis gelen ona tertemiz geliyor synı evde yaşamıyorsunuz sanki 😂😂
demirrleydi_ LadyX benimki daha küçük korkarım öyle yapmaya😂 bak şuan karnı tok altı temiz gazı yok yeni doyurdum koydum beşiğe mızırdanıyor
LadyX medias bana bugün baya bir şey kattı yeni kelimeler öğrendim + ev temizleme motivasyonuna kavuştum 😅 baktım herkesinki temiz bir benimki kirli
myangelson LadyX bizimkiyle sıkıntıydı hep. genelde çok çabuk sıkılan bir çocuk o yüzden oylaması çok zor oluyor 🥴
LadyX demirrleydi_ benimki de kucakta olmadığı zaman hep mızmız hanımefendi ilgi ve temas bağımlısı 😂
bebeklerim__ LadyX mutfağın halisinindisari attim..Yağmur izin verirse eger hali kaldırmalı pazartesi temizliği yapacağım. Sen ne yapacaksın canim ?
LadyX bebeklerim__ canım ben de kahvaltımı yaptım, eşimi işe yolladım, Duruyu uyuttum, halıları süpürdüm kaldırdım, koltukları süpürdüm tam tozları alıp silmeye başlayacaktım Duru uyandı 🫠 şimdi emziriyorum