xyzxyz powerpuffgirlss hayır hepsi var. Trendyol ve hepsiburada bakarsan bulursun. P1 eski model. P8 pro yenisi
xyzxyz powerpuffgirlss pro modeli alan herkes memnun görünüyor. Gerçek bir kullanıcı bulsaydık soru sorardık. Bende Lansinoh ve bebebao p8 pro arasında kaldım. Lansinoh da kimileri beğeniyor kimileri beğenmiyor. Anlamadım ki
Weenie powerpuffgirlss en güzeli senin olsun 🥲 ben çok beğendim kabloluları yıkamak zor oluyor içi süt kokar dıe düşündüm kuzenimde vardı ondan böle tercih ettim ben :) kaç haftalıksınn şuann
juliet2021 powerpuffgirlss ikili lansinoh elektrikli aldım 15 dakikada 2 memeyi boşaltıyor. Ben memnunum
powerpuffgirlss juliet2021 lansinohtan yorumlardan dolayi vazgecmistim fiyati da pahali geldi :/ ama gule gule kullanin iyiyse fiyatin onemi yok aslinda
-2024 powerpuffgirlss En büyük duam Rabbime almadığım süt arttırıcı kalmadı en iyisi diye aldım sağma makinesi de bari bu çocuğumu doyasıya emzireyim hiç yaşamadım icimde ukte kaldı 😔
powerpuffgirlss xyzxyz evet ya bebebaodan baya memnun var ama etrafimda lansinoh la ayni fiyati pronun bilemedimki
powerpuffgirlss powerpuffgirlss evet lansinohla ayni ben bi tik altini aldim oda fiyat icin fiyati uygundu
Seher_87 powerpuffgirlss Kiwi eller serbest olanı tekli gördüm çiftlisi yok galiba birde eller serbestlerin zamanla çekim güçleri azaldığyla ilgili şikayetleri görünce biraz tereddütte düştüm.
powerpuffgirlss Seher_87 eller serbestte hep bu sikayet var vakumlamiyo diyolar bi sure sonra ne kadar dogru bilmiyorum